Karkonoski tydzień
Nie miały na co narzekać. Najbardziej upierdliwe i w sumie nudne podejścia załatwiliśmy kolejką , a potem to już i większy luz no i więcej można było pochodzić.
Najlepsze pod dzieci zawsze uważałem (i nadal uważam) bajeczne Stołowe ale i w Karkonoszach można sobie poradzić tak by młodych nie zajechać, a przy okazji coś zobaczyć
Najlepsze pod dzieci zawsze uważałem (i nadal uważam) bajeczne Stołowe ale i w Karkonoszach można sobie poradzić tak by młodych nie zajechać, a przy okazji coś zobaczyć
Majka pisze:Ciekawa jestem czy na Śnieżce to zawsze tak wieje. Jak szłam dwa lata temu w bezchmurny, upalny dzień, to łeb mi chciało urwać. Na Twoich fotkach widać,że też wiatr dawał popalić.
Wiało porządnie. A to co akurat widać, to była ta chwila przejaśnienia-gdyby nie ona, to zrobiłbym pewnie ze dwa zdjęcia dla zasady i tyle.
Co ciekawe po powrocie do Pecu który był w słońcu, kamery na Śnieżce znów pokazywały szarość, tak więc ...nawet się udało coś zobaczyć