Tatrzański urwis pisze:Mam nadzieje że dotrwaliście do końca i przeżyli .
Darz Bydle !
Piękne bydlaki Ci pozowały.
Co do tej skały co na koniec złoiłeś - w Dolinie Jaworzynki TOPR mnie ratował Wszystko przed Tobą !
Darz Bydle !
Tatrzański urwis pisze:Mam nadzieje że dotrwaliście do końca i przeżyli .
Świstaka miałem okazje złapać bo wytropiłem później jego nore i stanąłem nad nim a on wyszedł popatrzył się na mnie i spierdzielił do środka . Nie chciałem grzebać w jego norce bo się bałem co by mnie nie użarł jeszcze , w końcu to gryzoń .Dobromił pisze:Piękne bydlaki Ci pozowały.
Pikna ta turnia i widoki z niej przednie były , i na chwilę znowu stałem się sławny bo ludziska mi zdjęcia robiły jak stałem na niej z dumnie zadartą głową do góry .Dobromił pisze:Co do tej skały co na koniec złoiłeś
Rozwiń to zdanie tu albo na priv .Dobromił pisze: w Dolinie Jaworzynki TOPR mnie ratował
Na razie nie potrzebowałem pomocy w Tatrach chociaż bywało krucho i czasami mało brakowało , i oby tak zostało .Dobromił pisze: Wszystko przed Tobą !
Potłukł se główkę, z nogą było ciut gorzej. Uważam, że było odwrotnie.Tatrzański urwis pisze:Dobromił napisał/a:
w Dolinie Jaworzynki TOPR mnie ratował
Rozwiń to zdanie tu albo na priv .
Tatrzański urwis pisze: i na chwilę znowu stałem się sławny bo ludziska mi zdjęcia robiły jak stałem na niej z dumnie zadartą głową do góry .
Już kiedyś miałem swoje pięć minut i byłem na youtubie ale nie chciałem takiej popularności i kazałem gościowi który mnie nagrywał wycofanie filmiku z neta . Pozostałem normalnym chłopakiem i woda sodowa nie uderzyła mi do głowy . Jednak jeśli kiedyś trafie na salony i będę pił wódkę z Krzyśkiem Wielickim lub z Wojtkiem Kurtyką to będę pamiętał od kogo uczyłem się poznawać góry i kto nauczył mnie wielu rzeczy które tam wysoko mi się przydały .Dobromił pisze:Jak zostaniesz celebrytą to pamiętaj o korzeniach.
Tatrzański urwis pisze:Pozostałem normalnym chłopakiem i woda sodowa nie uderzyła mi do głowy
Dobromił pisze:Jak zostaniesz celebrytą to pamiętaj o korzeniach.
Tępy dyszel pisze:Dobromił napisał/a: Jak zostaniesz celebrytą to pamiętaj o korzeniach.
Sugerujesz, że chciałbyś zostać ,,agentem" Tatrzańskiego Urwisa,
Tatrzański urwis pisze:Może i tak ale specjalnie mi na tym nie zależy .
Tępy dyszel pisze:A co z wickusiem ?
Tępy dyszel pisze:A co z wickusiem ?
Chodzi wam o tego gościa co podobno wyżera innym kanapki w górach? .Dobromił pisze:Wickuś jest ponad wszystkimi.
Tatrzański urwis pisze:Chodzi wam o tego gościa co podobno wyżera innym kanapki w górach?
laynn pisze:ech musiałbym do Ani na fb napisać, ale ta znów będzie potem pisać, że z niej lejemy.
Tatrzański urwis pisze: Byłem ostatnio na Kasprowym i chciałem policzyć skalne schody jak to kiedyś uczynił Mosorczyk idąc na Babią .
laynn pisze:Dobromił pisze:Napisz w kulturalny sposób.
Ale nie wiem, czy ona umie czytać kulturalnie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości