Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Wytrzymałbym 2h bez jedzenia? Odpowiedź znałem po 10 minutach, lecz nie udało mi się znaleźć podobnego zdjęcia u wujka/pierwsze 5 minut/. Może czekasz na PKS z pomarańczowym hełmofonem?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
sokół nie wie, że to
Skrót PKS już był tu rozwinięty, czyli Predné Kopské sedlo(1778 m) - Wyżnia Przełęcz pod Kopą. Mam cień wątpliwości na Pośrednią Przełęcz pod Kopą (Zadné Kopské sedlo, ok. 1770 m) - 2 minuty na północ.
Hełmofon/kask/ przy plecaku.ceper pisze:na PKS z pomarańczowym hełmofonem?
Skrót PKS już był tu rozwinięty, czyli Predné Kopské sedlo(1778 m) - Wyżnia Przełęcz pod Kopą. Mam cień wątpliwości na Pośrednią Przełęcz pod Kopą (Zadné Kopské sedlo, ok. 1770 m) - 2 minuty na północ.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Pierwsze pytanie dotyczyło pozycji leżącej na trawie i na nie udzieliłem odpowiedzi. Leżeli około 20 minut i udali się dalej na Przełęcz pod Kopą, skąd zrobiono kolejne zdjęcie.
Zaraz zerknę do wujka...
Obawiałem się, że forum padło przed godziną na amen.
Zaraz zerknę do wujka...
Obawiałem się, że forum padło przed godziną na amen.
Ostatnio zmieniony 2017-07-08, 22:52 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpowiedź: zdjęcie realne przedstawia przełęcz i znane "górki", w dole są nawet stawy.
Po lewej stronie od zdjęcia (uciąłem kadr) jest znany szczyt. Tego dnia twardo stąpałem po Tatrach.
Po lewej stronie od zdjęcia (uciąłem kadr) jest znany szczyt. Tego dnia twardo stąpałem po Tatrach.
Trzy kopy. Po lewej uciales zielony wierch. Jeśli myślałeś że to rohacz placzliwy to już będziesz wiedzieć że to nie rohacz a ta przełęcz nie jest smutna. Ona chyba nawet nie ma nazwy. Musiałbym sprawdzić w bedekerze a tu go nie mam.
Ostatnio zmieniony 2017-07-10, 20:20 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.