Beskid Śląski - na Skrzyczne (część pierwsza)
kris_61 pisze:Gdzie można te foty zobaczyć ?
https://plus.google.com/photos/10060978 ... banner=pwa
proszę, choć to na końcu te podobne zdjęcia...
Ostatnio zmieniony 2013-09-18, 07:48 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
kris_61 pisze:Widać, że na Magurze też się las traci
Zobacz drugą część tej relacji, tam jest kilka zdjęć ze szlaku przez szczyt Magury.
viewtopic.php?t=189
Las się nie traci. Las się stracił.
Nie lubię tych okolic. Na Skrzycznem wiecznie masa ludzi (choć schronisko całkiem przyjemne). A szlak na Malinowską choć oferujący fantastyczne widoki mocno przygnębiający i dość monotonny. Znaczniej ładniej jest miedzy wspomnianą Malinowską Skałą a Przełęczą Salmopolską. W Beskidzie Śląskim będę pewnie nie raz, ale postanowiłem podczas nastepnych wypadów poznać mniej znane części tego pasma. W tym roku chcę zaliczyć trasę z Brennej na Horzelicę i Trzy Kopce.
Chyba z tego samego miejsca zrobiliśmy fotki, tylko Twoje jest super jesienne.
Teraz jesienią wszystkie zakątki, które wspomniałeś są urocze. Mi osobiscie przypadł do gustu grzbiet Starego Gronia. Ludzi mało, kilka uroczych polan i widoki na wszystkie strony.
Ostatnio zmieniony 2013-09-19, 12:55 przez kris_61, łącznie zmieniany 2 razy.
Źle ze mną - nie poznałem swojego zdjęcia . Tak to był jeden z najpiękniejszych weekendów poprzedniej jesieni.
Okolice Brennej (a właściwie to co na południe od niej) to jedno z tych miejsc, których do tej pory nie odwiedziłem. Nie ma tu jakichś wybitnych szczytów. Ze schroniskami też gorzej. Ale to okolica dla tych co cenią sobie spokój.
Okolice Brennej (a właściwie to co na południe od niej) to jedno z tych miejsc, których do tej pory nie odwiedziłem. Nie ma tu jakichś wybitnych szczytów. Ze schroniskami też gorzej. Ale to okolica dla tych co cenią sobie spokój.