Quiz Schroniska
Kiedyś, chociażby w grudniową klubową wigilię 1985 r., panował w tym schronisku taki oto klimat...
A dzisiaj? Zmieniło się tak, że i sam gospodarz (Janusz - cały czas ten sam), swojego obiektu "chatką" już nawet nie nazywa.
A dzisiaj? Zmieniło się tak, że i sam gospodarz (Janusz - cały czas ten sam), swojego obiektu "chatką" już nawet nie nazywa.
Ostatnio zmieniony 2017-04-20, 21:37 przez Cisy2, łącznie zmieniany 2 razy.
Najpierw szukałem pośród rumuńskich cabanów (zbędnie wykluczyłem Polskę), strumyk wydawał się mały, to podejrzewałem Dziką Orlicę lub coś w pobliżu Świebodzic. A tu takie proste.
Edit: 2x zjeżdżałem rowerem z Kowadła do Stronia Śląskiego - polecam. Rower można pożyczyć w Chacie Cyborga i zwrócić w Stroniu.
Edit: 2x zjeżdżałem rowerem z Kowadła do Stronia Śląskiego - polecam. Rower można pożyczyć w Chacie Cyborga i zwrócić w Stroniu.
Ostatnio zmieniony 2017-04-21, 01:22 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezzwłocznie zadaje pytanie
Jakie schronisko jest w miarę wiernie przedstawione na tym rysunku ?
Poza Polską.
Jakie schronisko jest w miarę wiernie przedstawione na tym rysunku ?
Poza Polską.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- _Sokrates_