Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Znów oszukuję - tego dnia stresowałeś się niemiłosiernie (według opisu) - fajnie się czytało
I oryginalne miałeś spodnie.
I oryginalne miałeś spodnie.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
https://www.google.pl/maps/@49.1752177, ... 000!8i4000
Nie chce mi się szukać dokładnej nazwy: Mała Wysoka?
I gratulacje. Nigdy tyle po górach nie przeszedłem jednego dnia. Czy to była pierwsza próba morderstwa?
Edit: Stawiam jednak na Świstowy Szczyt z podejścia na Rohatkę
Nie chce mi się szukać dokładnej nazwy: Mała Wysoka?
I gratulacje. Nigdy tyle po górach nie przeszedłem jednego dnia. Czy to była pierwsza próba morderstwa?
Edit: Stawiam jednak na Świstowy Szczyt z podejścia na Rohatkę
Ostatnio zmieniony 2017-04-05, 22:54 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Ostatnio zmieniony 2017-04-06, 10:58 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
sokole, chciałem tylko dodać informację praktyczną dla wszystkich: jeśli coś raz trafi do sieci, to ma już swój żywot. Edycja relacji (usunięcie fragmentu kodu HTML - dokładniej odnośnika do zdjęcia nie pomaga) nie usuwa zdjęcia.
Zacytuję poetę: Daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia!
Edit: Sokola Dolina?
Zacytuję poetę: Daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia!
Edit: Sokola Dolina?
Ostatnio zmieniony 2017-04-07, 08:31 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię czytać bajki (niektóre znam na pamięć), ale raczej nie miejscowych bajkopisarzy.
Wprawdzie pochodzę ze wsi, dlatego trudno mi odróżnić kaczkę od sokoła ... bez okularów.
Gdzie ma miejsce lokowanie produktu (wody mineralnej)?
Edit: zadałem zimową zagadkę, to od razu powiało chłodem. Teraz będzie upalnie...
Wprawdzie pochodzę ze wsi, dlatego trudno mi odróżnić kaczkę od sokoła ... bez okularów.
Gdzie ma miejsce lokowanie produktu (wody mineralnej)?
Edit: zadałem zimową zagadkę, to od razu powiało chłodem. Teraz będzie upalnie...
Ostatnio zmieniony 2017-04-07, 09:53 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.