Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
- sprocket73
- Kontakt:
Cudny weekend trwa... temperatury jak w lecie. Beskid Mały został odwiedzony.
Najpierw poszukiwałem krokusów na polanach powyżej Rzyk. Niestety albo odwiedzałem niewłaściwe polany, albo co bardziej prawdopodobne, tutaj po krokusach nie ma już śladu.
Ale jest i tak ładnie
Podium w konkursie psich skoków. Tobi zajął pierwsze miejsce, Junior drugie... a trzeciego zawodnika nie było
Schoronisko Leskowiec. Chyba najpopularniejsze ujęcie.
Polana semikowa, coraz bardziej zarośnięta.
A na niej ostatki krokusów. Jednym słowem sezon krokusowy w Beskidzie Małym uważam za zakończony.
Tobi jest uwielbiany przez dzieci.
Sielanka na szczycie Leskowca.
Na koniec tej małej ale przemiłej wycieczki schodzimy nieznanym nam zejściem.
Najpierw poszukiwałem krokusów na polanach powyżej Rzyk. Niestety albo odwiedzałem niewłaściwe polany, albo co bardziej prawdopodobne, tutaj po krokusach nie ma już śladu.
Ale jest i tak ładnie
Podium w konkursie psich skoków. Tobi zajął pierwsze miejsce, Junior drugie... a trzeciego zawodnika nie było
Schoronisko Leskowiec. Chyba najpopularniejsze ujęcie.
Polana semikowa, coraz bardziej zarośnięta.
A na niej ostatki krokusów. Jednym słowem sezon krokusowy w Beskidzie Małym uważam za zakończony.
Tobi jest uwielbiany przez dzieci.
Sielanka na szczycie Leskowca.
Na koniec tej małej ale przemiłej wycieczki schodzimy nieznanym nam zejściem.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Ludzie oszaleli. Parę ciepłych słonecznych dni i wszyscy gdzieś wyjeżdżają, łażą, krokusów szukają i relacje wrzucają. Postanowiliśmy od tego zgiełku odpocząć... na Jurze.
Okolice Smolenia - Zegarowe Skały. Dość dawno tam nie byliśmy, a fajnie jest.
Są wielkie jaskinie - pieczary.
Rozległe przestrzenie polne.
Skałki do wspinania...
Poza tym wiosna
W zasadzie brakło nam czasu, żeby obejrzeć wszystkie atrakcje, więc musimy tam kiedyś jeszcze wrócić.
Okolice Smolenia - Zegarowe Skały. Dość dawno tam nie byliśmy, a fajnie jest.
Są wielkie jaskinie - pieczary.
Rozległe przestrzenie polne.
Skałki do wspinania...
Poza tym wiosna
W zasadzie brakło nam czasu, żeby obejrzeć wszystkie atrakcje, więc musimy tam kiedyś jeszcze wrócić.
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Skoro w górach tłumy, w centrach handlowych też, kościoły jak na katolicki kraj przystało również pełne... to gdzie ci wszyscy ludzie byli w zimie...?
SPROCKET
Coś mi się zdaje, że przy "rozległych przestrzeniach polnych" niebo było mało niebieskie i fotę wykadrowałeś. Troszkę mnie wkurzyłeś tą pieczarą, bo przejeżdżałem obok około 150m i myślałem, że wygląda podobnie jak Jaskinia Biśnik, czyli nic specjalnego. Obok jest też Jaskinia Psia, było zabrać tam pieski.
Ostatnio zmieniony 2017-04-02, 19:43 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Oczyma wyobraźni zobaczyłem Tobiego w płaszczu SuperPsa lecącego pomiędzy piorunami.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Składam oficjalną skargę pogodową.
Kwiecień zaczął się ciepłym weekendem, ale potem było słabo... przeplatał więcej zimy niż lata. Nie pamiętam, żeby w majowy weekend w Dolinkach tyle drzew nie miało jeszcze liści. Na zdjęciach wygląda to dużo bardziej wiosennie niż w rzeczywistości. Mimo słońca - zimno.
Kwiecień zaczął się ciepłym weekendem, ale potem było słabo... przeplatał więcej zimy niż lata. Nie pamiętam, żeby w majowy weekend w Dolinkach tyle drzew nie miało jeszcze liści. Na zdjęciach wygląda to dużo bardziej wiosennie niż w rzeczywistości. Mimo słońca - zimno.
SPROCKET