Humor
/przestarzałe z internetu/
Nie lubiłem chodzić na śluby, bo podstarzałe ciotki podchodziły do mnie i mówiły: teraz twoja kolej!
Przestały, gdy zacząłem im robić to samo na pogrzebach.
Nie lubiłem chodzić na śluby, bo podstarzałe ciotki podchodziły do mnie i mówiły: teraz twoja kolej!
Przestały, gdy zacząłem im robić to samo na pogrzebach.
Ostatnio zmieniony 2016-11-11, 15:32 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nie przychodź do mnie więcej. Ostatnio zginął mi aparat fotograficzny - powiedział Pudelek.
- Przecież ja go nie ukradłam - odpowiada buba.
- Wiem. Znalazłem go następnego dnia, ale niesmak pozostał - powiedział Pudelek.
- Przecież ja go nie ukradłam - odpowiada buba.
- Wiem. Znalazłem go następnego dnia, ale niesmak pozostał - powiedział Pudelek.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Przychodzi sąsiad do sąsiada:
- Pożyczysz mi sól ?
- Nie.
- Pożyczysz mi cukier ?
- Nie.
- Pożyczysz mi pieprz ?
- Nie.
- A co możesz mi pożyczyć ?
- Życzę ci wesołych świąt.
- Pożyczysz mi sól ?
- Nie.
- Pożyczysz mi cukier ?
- Nie.
- Pożyczysz mi pieprz ?
- Nie.
- A co możesz mi pożyczyć ?
- Życzę ci wesołych świąt.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- _Sokrates_
Sporo pieniędzy zarobił pan na tej imprezie. Wiadomo już, co pan sobie kupi?
Piotr Żyła: Sznurówkę, bo jeszcze nie zdążyłem jej wymienić w bucie. Jak ją kupię to już będę naprawdę bardzo szczęśliwy.
Tak swoją drogą mamy jeszcze jednego bardzo utalentowanego skoczka. Jest nim bez wątpienia Kubacki, który zawsze ląduje prawie na trybunach, szkoda tylko, że po prawej stronie...
Piotr Żyła: Sznurówkę, bo jeszcze nie zdążyłem jej wymienić w bucie. Jak ją kupię to już będę naprawdę bardzo szczęśliwy.
Tak swoją drogą mamy jeszcze jednego bardzo utalentowanego skoczka. Jest nim bez wątpienia Kubacki, który zawsze ląduje prawie na trybunach, szkoda tylko, że po prawej stronie...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- _Sokrates_
Nie masz pojęcia jak to może być uciążliwe. Ja mieszkam w blokach usytuowanych w bliskiej odległości od siebie i był taki czas ze chyba wprowadził sie nowy lokator/ lokatorka bo ja realnie słychać było przez całe noce. Nie wytrzymałam kiedyś za piętnaście piata rano wyszłam na balkon i krzyknęłam cyt. "Zamknij wreszcie to okno debilu" od tamtej pory budza nas tylko ptaszki