Czas ruszyć zady!!!
W dlugie weekendy to staram sie zmykac z Polski lub zaszywac sie gdzies w nieatrakcyjnym turystycznie buszu Na takiej Raczy to pewnie bedzie "ręka noga mozg na scianie"
ps. wiaty maja ta wyzszosc ze nie trzeba ich rezerwowac a w maju to juz jest cieplo!
ps. wiaty maja ta wyzszosc ze nie trzeba ich rezerwowac a w maju to juz jest cieplo!
Ostatnio zmieniony 2017-03-13, 19:50 przez buba, łącznie zmieniany 3 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Na mnie nie liczcie, wyrabiam paszport (stary "nagle" stracił ważność) i zamierzam pochodzić po górkach przez "czerwcówkę". Może w inny weekend... zepsuję komuś nastrój.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Luźna propozycja. Szałas na Polanie Skalne pod Jasieniem w Beskidzie Wyspowym. Termin - 3/4 czerwca. Sokół już zna temat.
EDIT. Zdjęcie miejscówy.
EDIT. Zdjęcie miejscówy.
Ostatnio zmieniony 2017-03-14, 11:35 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark, za wiele o tej propozycji to mi nie napisałeś... Ale mogłaby być jedną z kilku alternatyw. Przecież nie musimy się ograniczać do jednego terminu i jednego miejsca. Nie wszystkim i tak będzie pasowało. Jeden woli jechać w maju, drugi w lutym a trzeci w listopadzie. Jeden chce spać w namiocie, drugi w hotelu.
Proponowałbym normalnie założyć osobny temat na planowane spotkanie z miejscem i datą - przynajmniej jest już jakiś narzucony konkretny pomysł i nawet Organizator się znalazł
(o przepraszam, Organizatorzy) - więc Darkraru otwórzcie nowy temat ze szczegółami (fajnie byłoby tam napisać, czego się spodziewać można - i niech żyje własnym życiem. Zapewne znajdziesz w tym temacie kilka komentarzy typu "miejscowi" i "dziarani alkoholicy z petami w gębie", ale ... przecież nikogo to nie zniechęci, prawda?
Proponowałbym normalnie założyć osobny temat na planowane spotkanie z miejscem i datą - przynajmniej jest już jakiś narzucony konkretny pomysł i nawet Organizator się znalazł
(o przepraszam, Organizatorzy) - więc Darkraru otwórzcie nowy temat ze szczegółami (fajnie byłoby tam napisać, czego się spodziewać można - i niech żyje własnym życiem. Zapewne znajdziesz w tym temacie kilka komentarzy typu "miejscowi" i "dziarani alkoholicy z petami w gębie", ale ... przecież nikogo to nie zniechęci, prawda?
sokół pisze: napisać, gdzie ta buda jest
Gdzie ta buda ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
sokół pisze:Trzeba zorganizować drewno
Wokoło budy (stosując Twoją terminologię)
sokół pisze:kiełbasy
O prowiant to chyba każdy se zadba, choć w sumie Martina na Potrójnej wykarmiliśmy i napoiliśmy
sokół pisze:gdzie ta buda jest
Dobromił pisze:Gdzie ta buda ?
Napiszę - wieczorem.
sokół pisze:sranie dwieście metrów w głąb lasu.
Nie wiem, nie srałem na miejscu
Ostatnio zmieniony 2017-03-14, 12:31 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.