Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Ciemniak?
Edit: dodam dla potwierdzenia, gdybym się mylił. https://www.google.pl/maps/@49.2347412, ... 88!6m1!1e1
Edit: dodam dla potwierdzenia, gdybym się mylił. https://www.google.pl/maps/@49.2347412, ... 88!6m1!1e1
Ostatnio zmieniony 2017-03-08, 22:42 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
_Sokrates_ pisze:Mi w zupełności wystarczą quizy sokoła, Dobromiła i innych podchodzących "sztywno" do "zabawy".
Dzięki, 7 złotych się należy. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o Twoich konkursach - po prostu od paru tygodni nie widzę Twych zdjęć
P.s. Jakoś tak naiwnie mi się wydawało, że udział w konkursie polega na odgadnięciu miejsca na zdjęciu na podstawie własnych, praktycznych doświadczeń w terenie. A tu pojawił się gadżetowy chłopczyk i popiskuje z radości za monitorka jak gdzieś znajdzie podobne zdjęcie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Primo: gdyby nie było żadnego zdjęcia, żadnego opisu, to i tak oczekiwałem tego szczytu. To się nazywa intuicja, przeczucie lub doświadczenie życiowe, które nabywa się z wiekiem. Niektórzy głupieją z wiekiem. Nie wszyscy. Znów mam déjà vu.
Secundo: Byłem, widziałem.
Tertio: Czyżby wiedza zdobyta nogami jest bardziej wartościowa od wrodzonego intelektu? Znasz powiedzenie: kto nie ma w głowie, ten musi mieć w nogach?
Moja riposta: nazwy 2 szczytów z prawej to...
Secundo: Byłem, widziałem.
Tertio: Czyżby wiedza zdobyta nogami jest bardziej wartościowa od wrodzonego intelektu? Znasz powiedzenie: kto nie ma w głowie, ten musi mieć w nogach?
Moja riposta: nazwy 2 szczytów z prawej to...
- telefon 110
Dobromił pisze:P.s. Jakoś tak naiwnie mi się wydawało, że udział w konkursie polega na odgadnięciu miejsca na zdjęciu na podstawie własnych, praktycznych doświadczeń w terenie.
Dokładnie.
To jest tak jakby na temat seksu wypowiadali się Ci co żyją w "białych małżeństwach".
Należy zastosować rozwiązania regulaminowe.
.
- _Sokrates_
A nie uwierzyli ci, którzy widzieli (i nadal nie mogą uwierzyć)._Sokrates_ pisze:Błogosławieni, którzy nie widzieli a zgadywali
Podpowiedź: Nie pisałem, że będzie łatwo, ale to klasyka Tatr. Wierzący idą z pielgrzymką na Giewont. Inni wolą iść na Rysy. A ów szczyt to chyba ten trzeci, który warto mieć w swej kolekcji.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.