Co robi makijaż?
Albo nawąchanie się czegoś!
Rok 2016 po bubowemu
sprocket73 pisze:Dla ilustracji Agnieszka Szulim
sprocket73 pisze:a obok wychodzi na to, że to jest Toperz, nawet podobny trochę
neeeee, my jestesmy ladniejsi!
no moze jedynie ona ma wieksze cycki
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Re: Rok 2016 po bubowemu
buba pisze:Okolo 140 nocy spedzilismy poza domem, okolo 55 w namiocie, 10 w wiatach, 35 w chatkach i schroniskach, 40 na kwaterach/hotelach/u rodziny/znajomych.
Rozpalilismy okolo 50 ognisk
Paulino - brakuje mi tu 141. noclegu - w wieży na Gromniku oczywiście...
i 51. ogniska - w tym samym miejscu (znaczy się pod dębem )
A poza tym Wzgórza Strzelińskie macie mocne!
A w nowym roku życzę Wam może nie tylu dni spędzonych na szlaku, ile mieliście w tym roku (bo to chyba osiągnięcie rzeczywiście trudne do poprawienia), ale setek spotkań na tychże szlakach z wyłącznie sympatycznymi, serdecznymi, uczynnymi i otwartymi ludźmi. Z buźkami uśmiechającymi się do całej Waszej czwórki - do Kabaczka, do Ciebie, Toperza i Skodusi!!!
Ostatnio zmieniony 2017-01-04, 00:18 przez Cisy2, łącznie zmieniany 1 raz.
Cisy2 pisze:Paulino - brakuje mi tu 141. noclegu - w wieży na Gromniku oczywiście...
i 51. ogniska - w tym samym miejscu (znaczy się pod dębem )
Nam tez tego brakowalo, mimo ze na Wzgorzach Strzelinskich bywalismy nie raz, to jakos zaden wyjazd w ten teren jednak nie jest taki jak lipcowy! A w lipcu niestety nie moglismy sie tam teleportowac Acz w tym roku licze ze tam napewno zajrzymy we wlasciwym czasie!
Cisy2 pisze:bo to chyba osiągnięcie rzeczywiście trudne do poprawienia
Mam mocne postanowienie wynik ten kiedys poprawic, ale napewno nie w tym roku i zapewne nie w ciagu najblizszych kilku lat...
Cisy2 pisze: ale setek spotkań na tychże szlakach z wyłącznie sympatycznymi, serdecznymi, uczynnymi i otwartymi ludźmi. Z buźkami uśmiechającymi się do całej Waszej czwórki - do Kabaczka, do Ciebie, Toperza i Skodusi!!!
dzieki! to co piszesz jest jedna z najistotniejszych rzeczy wiec bardzo a to bardzo dziekuje!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"