Młynarz (27.08.2016)
Też uważam, że jak parę osób wejdzie do rezerwatu, to nic się nie stanie i korzystam, jak chcę, ale Prezes ma rację w jednym jedynym - może po prostu takie relacje Moderator wydzieli w wątku dostępnym dla zalogowanych userów tak, jak to miało miejsce kiedyś w 321. To pozwoliło by również na zamieszczenie topograficznych szczegółów, których osobiście np unikam, jie chcąc właśnie zachęcać jakiś nieprzyotowanych, bądź niemądrych naśladowców
luknij na moje panoramy i galerie
- telefon 110
Uwieńczeniem wycieczki była sjesta nad Niżnim Żabim Stawem Białczańskim i oczywiście pluski i kąpiele przy rechotach żab, żabek, ropuch czy innych kumkaczy
Nie lubie Tatr bo zrazilam sie do nich wiele lat temu i wciaz trwam w tym zrazeniu. Ale mysle ze takie osoby jak ty moglyby mnie do tych miejsc przekonac!
Lubie kąpiele w lodowatych stawach wsrod gorskich szczytow. Poki co mialam okazje takich zażyc w Gruzji i na Ukrainie, ale mysle ze w Tatrach tez moze byc to sympatyczne, zwlaszcza wsrod kumkotu zab i w fajnej ekipie! Moze kiedys jakis zlot kapielowy?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Długo mnie nie było, ale raz, że życiowo tak wyszło, że nie sprzyja gadaniu, dwa, że w Tatry nie jeździłem, a trzy.., to się pochwalę
na mojej stronie http://dagomar.eu w
zakładce topograficznej pojawiła się nowa strona ze szczegółową topografią pierwszej grani tatrzańskiej - Młynarza
(Link do strony:).
Mam nadzieję, że chęci, sił, czasu, pieniędzy i materiałów starczy do opracowania wszystkich grani Tatr Wysokich i może kiedyś wydania tego drukiem
na mojej stronie http://dagomar.eu w
zakładce topograficznej pojawiła się nowa strona ze szczegółową topografią pierwszej grani tatrzańskiej - Młynarza
(Link do strony:).
Mam nadzieję, że chęci, sił, czasu, pieniędzy i materiałów starczy do opracowania wszystkich grani Tatr Wysokich i może kiedyś wydania tego drukiem
luknij na moje panoramy i galerie