Wytrzymałem. Doceń to
Znalazłem kilka zdjęć z trzeciego dnia. Nie wiem gdzie to, nie wiem co to. Poza cmentarzem.
Łabędzi śpiew
- sprocket73
- Kontakt:
Koniec znęcania się?
Fantastyczny wypad.
Jeżeli o mnie chodzi jestem prawie dziewicą jeżeli chodzi o pozaszlakowe szczyty w Tatrach Wysokich. Ja ja bym chciał mieć taką koleżankę, która by mnie zabrała w takie miejsca...
Fantastyczny wypad.
To prawdopodobnie też Tatry, ale głowy bym nie dał. Jak to mawia Ukochana - góra jak góra, wszystkie podobne do siebie, strome i męczące.Dobromił pisze:Znalazłem kilka zdjęć z trzeciego dnia. Nie wiem gdzie to, nie wiem co to.
Jeżeli o mnie chodzi jestem prawie dziewicą jeżeli chodzi o pozaszlakowe szczyty w Tatrach Wysokich. Ja ja bym chciał mieć taką koleżankę, która by mnie zabrała w takie miejsca...
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Koniec znęcania się?
Koniec masz tutaj spiski-przelom-vt3029.htm
sprocket73 pisze:To prawdopodobnie też Tatry, ale głowy bym nie dał.
Tak myślisz ... Sprawdzę to.
sprocket73 pisze:Jak to mawia Ukochana - góra jak góra, wszystkie podobne do siebie, strome i męczące.
Prawie jak hasło w encyklopedii
sprocket73 pisze:Jeżeli o mnie chodzi jestem prawie dziewicą jeżeli chodzi o pozaszlakowe szczyty w Tatrach Wysokich.
"Najtrudniejszy pierwszy krok"
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
M.in. to!!! A jest tego więcej!!!
Wisisz chamie Baśce i mnie kasę za rehabilitację. Po zwichnięciu szyjnego odcinka kręgosłupa.
Wisisz chamie Baśce i mnie kasę za rehabilitację. Po zwichnięciu szyjnego odcinka kręgosłupa.
Ostatnio zmieniony 2016-09-19, 16:44 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
A wystarczyło monitor przestawić
P.s. Ładny żlebik i staw, nie ?
P.s. Ładny żlebik i staw, nie ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :