[glow=darkred]MAŁE "CO NIECO" Z ZAKAMARKÓW TATRZAŃSKICH[/glow]
Na początek cztery topo-opisówki, oczywiście temat będę w przyszłości kontynuować, do czego i Was zapraszam. Opisujcie na podstawie swoich zdjęć i zdobyczy tatrzańskich, to co Was interesuje: górki, granie, turniczki, grzebienie, rzęchy czy kamyczki. Mile widziane wszystkie rzadko spotykane ujęcia i opisy, co by sobie "coś niecoś" do móżdżka przyswoić
Widoczek z górnego piętra Doliny Czarnej Jaworowej:
Papirusowe Turnie z zachodniej ściany Czarnego Szcztytu:
Widoczek na Kołowy Szczyt z okolic Czarnego Grzebienia
Śnieżne Turnie z górnego piętra Doliny Czarnej Jaworowej
* Opisy na podstawie Paryskiego, nie żebym była taka mądra heh
Małe "co nieco" z zakamarków tatrzańskich
Małe "co nieco" z zakamarków tatrzańskich
Ostatnio zmieniony 2016-07-22, 11:37 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
Paula pisze:to co Was interesuje:
Poproszę opis górnej części Krakowa.
Paula pisze:nie żebym była taka mądra heh
Nikt Cię o to nie podejrzewa.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
laynn pisze:Ach Ty, komplementy to Ty umiesz prawić!
Spoko Laynn, ten typ już tak ma, że zaczepiactwo ma we krwi, dożarty jest bo jeszcze mu się nie udało mnie z równowagi wyprowadzić heh
Dobromilny, a Ty bierz się w takim razie do roboty i Kraków opisuj, bo odnoszę wrażenie że w tym waszym urzędzie to bąki zbijasz, a coś pożytecznego dla luda byś zrobił jak już po tym Krakowie ciągle latasz
Ostatnio zmieniony 2016-07-22, 11:52 przez Paula, łącznie zmieniany 2 razy.
Paula pisze:dożarty jest bo jeszcze mu się nie udało mnie z równowagi wyprowadzić heh
Bo Ty jesteś jak osioł.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Dobromił pisze:Paula pisze:dożarty jest bo jeszcze mu się nie udało mnie z równowagi wyprowadzić heh
Bo Ty jesteś jak osioł.
W symbolice chrześcijańskiej osioł symbolizuje pokorę i skromność. Jest też ucieleśnieniem upartości. Zatem nie mogę się nie zgodzić
Laynn, wszystko jasne - Czort w ludzkiej skórze