Na niebiesko i czerwono.
Dobromił pisze:
Sprawdzałem Cię
Ostatnio zmieniony 2016-07-25, 15:27 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz pisze:W sumie bardzo ładna wycieczka, drogi Chamie.
Kolejnym razem możesz się przyłączyć. Ukulturnisz się. Wiem, że w niedzielę miałeś niezbyt ciekawe towarzystwo ...
P.s. Paulina, uspokój się. Ludzie patrzą.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:A piesy ?
jak Ukochana na radę to piesy tym bardziej
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Tatrzański urwis
Zezwalam towarzyszu .Dobromił pisze:Urwisie czy mogę opisać nudną wycieczkę po tatrzańskich szlakach ?
Nie słódź tak bo zaraz puszczę pawiaDobromił pisze: Dziękuję,
Nie da rady , ostatnio trochę kuleje .Dobromił pisze: oddal się gwałtownie
A myślałem że to był Grojec .Dobromił pisze: to jest najwyższy szczyt w Tatrach na jakim byłem zimą.
http://images77.fotosik.pl/773/3dffc200f8794013.jpg
Możesz mi powiedzieć co to za bydlak? Fajnie byłoby go złoić na żywca .
- Tatrzański urwis
Ładne i urozmaicone to podejście na Koprowego. Wczoraj wertowałam mapy przygotowując się do wyjazdu i chwilę przystanęłam na tym szlaku.
Biorąc pod uwagę możliwe 3 wejście na tę górę podoba mi się alternatywa dla dwukrotnego przejścia przez Hińczową.
ps. zdjęcia z kozicami na płacie śniegu dość nietypowe
Biorąc pod uwagę możliwe 3 wejście na tę górę podoba mi się alternatywa dla dwukrotnego przejścia przez Hińczową.
ps. zdjęcia z kozicami na płacie śniegu dość nietypowe
wysoka pisze:ps. zdjęcia z kozicami na płacie śniegu dość nietypowe
?
Piotrek pisze:Długo się szło ale warto.
Ciesz się. Na początek miałem w planach start w innym miejscu - dodatkowe 40 minut
Tatrzański urwis pisze:Pomyślimy .
Pogadaj z Towarzyszem Sokratesem.
Tomasz pisze:Jak to dobrze, że człowiek z Tobą nie jeździ w góry.
Wstydźcie się, Tomaszu z Czernichowa. Jesteś młodszy ode mnie, od Prezesa jesteś pięć razy młodszy, a narzekasz na szlaki trochę dłuższe od typowych. Bądź dzielny.
P.s. Tym razem dla Klubu planuję wręcz spacer - 7 godzin z wyjazdem kolejką i dwoma odpoczynkami.
Może i bym się zapisał do "zdobywców", ale zaraz jakaś pijawka chciałaby mnie wydutkać, znaczy się dutki
Nie oddam swej harówy na wódę i zmarnowanie, może na koncert TKB się udam
Nie oddam swej harówy na wódę i zmarnowanie, może na koncert TKB się udam
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Tępy dyszel
Dzień dobry.
Proszę autora relacji lub inną osobę, obecną na opisywanej wycieczce o informację nt. czasu przejścia odcinka pomiędzy Rozdrożem pod Ciemnymi Smreczynami (połączenie szlaków zielonego i niebieskiego) a Koprową Przełęczą Wyżnią.
Aha, fajna wycieczka, ekstra foty
Za odpowiedź z góry dziękuję.
Proszę autora relacji lub inną osobę, obecną na opisywanej wycieczce o informację nt. czasu przejścia odcinka pomiędzy Rozdrożem pod Ciemnymi Smreczynami (połączenie szlaków zielonego i niebieskiego) a Koprową Przełęczą Wyżnią.
Aha, fajna wycieczka, ekstra foty
Za odpowiedź z góry dziękuję.
Zdjęcie z rozstaju szlaków mam z 10:30 natomiast z przełęczy z 12:50. Przy rozstaju z pół godziny chyba siedzieliśmy, więc tak ze dwie godziny trzeba liczyć ten odcinek. Z tym, że szliśmy tempem umiarkowanym, na robienie zdjęć po drodze trochę też zeszło.
Do przeżycia, uszedłbym jeszcze i te 40 min
Nie mierz wszystkich Klubów miarą swojego
Dobromił pisze:Ciesz się. Na początek miałem w planach start w innym miejscu - dodatkowe 40 minut
Do przeżycia, uszedłbym jeszcze i te 40 min
ceper pisze:Może i bym się zapisał do "zdobywców", ale zaraz jakaś pijawka chciałaby mnie wydutkać, znaczy się dutki.Nie oddam swej harówy na wódę i zmarnowanie, może na koncert TKB się udam
Nie mierz wszystkich Klubów miarą swojego