Takie tam dreptanie na rozruszanie... 4.07.2016
Panie Robercie, to mnie Pan rozbawił heh... ... jak na razie to Pan mi mówi co powinnam heeeeeeeeeeee Pan wybaczy, ale forum górskie to nie forum polityczne ani forum zwolenników Radia Maryja i ja sama najlepiej wiem co powinnam i w stosunku do kogo heh Dla mnie dyskusja zamknięta, aluzje polityczne proszę sobie zachować dla siebie albo na facebooku publikować.
Ostatnio zmieniony 2016-07-18, 20:12 przez Paula, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozwolę sobie przypomnieć, że jestem na tym forum dłużej jak Pan, nie trzeba mnie w niczym uświadamiać i zapraszać do zwiedzania heh . A teraz ja Panu powiem co Pan powinien - w najbliższy weekend proponuję ruszyć się w góry, tyłek przewietrzyć, to Panu przejdzie psychoza polityczna i łatwiej będzie zaakceptować to, że nie każdy człowiek myśli jak Pan. Zatem proszę mi tu nie mówić "co mam myśleć", "w czym się mylę" i "co powinnam", bo ja sobie tu wpadam pogawędzić o górach a reszta mnie nie interesuje, więc proszę nawracać kogoś innego.
Fajnie byłoby spotkać taką turystkę na szlaku, która pisze do rzeczy i wie, czego chce. Fakt znajomości z Dobromiłem chluby nie dodaje, ale można połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli turystykę z wymianą poglądów
Nie lubię osób, które robią coś, co tylko wypada z grzeczności. Grzeczne dziewczyny trafiają do nieba, a tam nuda jak na "kolorowym" forum górskim. W Tatrach nie byłem ponad 2 lata, więc z radością obejrzę kolejne relacje, a może i sam ruszę tyłek zamiast rowerówek (mam jeszcze wiele tras do zrobienia, bo nie tylko górami człowiek żyje).
Nie lubię osób, które robią coś, co tylko wypada z grzeczności. Grzeczne dziewczyny trafiają do nieba, a tam nuda jak na "kolorowym" forum górskim. W Tatrach nie byłem ponad 2 lata, więc z radością obejrzę kolejne relacje, a może i sam ruszę tyłek zamiast rowerówek (mam jeszcze wiele tras do zrobienia, bo nie tylko górami człowiek żyje).
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze: Fakt znajomości z Dobromiłem chluby nie dodaje, ale można połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli turystykę z wymianą poglądów
Eee tam... z odpowiednim "charakterkiem" i ugruntowanymi poglądami, to znajomość nawet z samym belzebubem człowiekowi nie szkodzi heh
ceper pisze: Grzeczne dziewczyny trafiają do nieba, a tam nuda jak na "kolorowym" forum górskim.
Grzeczne dziewczyny chodzą szlakami, a niegrzeczne dziołchy zawsze "na lewo" ciągnie
ceper pisze: może i sam ruszę tyłek zamiast rowerówek
Rowerek też piękna rzecz , szczególnie na utrzymanie kondycji i utwardzenie tyłka
Piotrek pisze: Ja natomiast poważnie muszę pomyśleć przed zimą o poduszce-o której wspomniała Paula. Najlepiej dmuchanej, na wibramie
Musimy to Piotrku opatentować, jeszcze żeby w system samowysuwnych raków była zaopatrzona. Hihi... na niechlubnych, dobromilnych forumowiczach będziemy ją testować
R0BERT pisze:On się modli do Mateusza Kijowskiego.
rOBERT, chłopcze, do kąta ! Znowu zaczynasz popiskiwać za monitorka ?! Ogarnij się, ludzie czytają, wnioski wyciągają, martwią się o ciebie ! Spokój mi tu ! Mało kogo obchodzą twe fobie ! Rusz się w góry, nie bełkocz publicznie ! I nie szukaj w górach Żydów, cyklistów i innych wrogów twej ojczyzny ( i postaraj się wyrwać z mentalnej niewoli; to nic nie boli ).
ceper pisze: Fakt znajomości z Dobromiłem chluby nie dodaje
Te, ceper, ponownie się pytam - ty dajesz głos w zespole disco - polo ?
Paula pisze:Eee tam... z odpowiednim "charakterkiem" i ugruntowanymi poglądami, to znajomość nawet z samym belzebubem człowiekowi nie szkodzi heh
Belzebub też człowiek. Czasami o wiele bardziej ludzki od wielu bogobojnych.
Nic to - szczeniaki popiskują, a Tatry czekają na przejście i opisanie. Do boju Paulo !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Laynn, jak na razie wrzuciłam dwie tatrzańskie, wakacyjne, tegoroczne relacje i dwie fatrzańskie majowe, ale w zanadrzu zawsze coś mam , a resztę jak piszesz - trzeba przejść co by opisać, no i wenę jeszcze trzeba mieć
Czy Ty (w domyśle) mówisz o sobie Dobromile? heh... spadłam z krzesła ... pozostawię bez komentarza
Dobromił pisze:Belzebub też człowiek. Czasami o wiele bardziej ludzki od wielu bogobojnych.
Czy Ty (w domyśle) mówisz o sobie Dobromile? heh... spadłam z krzesła ... pozostawię bez komentarza
Ostatnio zmieniony 2016-07-19, 08:46 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.