Wiolcia pisze:Kurczę, o mnie zapomnieliście??
nie wiem co by Doczepka powiedział...
Wiolcia pisze:Obiektywnie są ładne, ale subiektywnie - totalnie bez klimatu.
to tak jak z wieloma kobietami
Pudelek pisze:Wiolcia pisze:Kurczę, o mnie zapomnieliście??
nie wiem co by Doczepka powiedział...
kris75 pisze:A ja twierdzę Wiolcia,że mają klimat tylko trzeba wiedzieć kiedy w nie uderzyć.
Wiolcia pisze:I z taką drażniącą otoczką "jakie to nie są góry" i z różnymi ludźmi, którzy czują się "bardziej fajni", bo takie szczyty łoją...
Wiolcia pisze:Kurczę, o mnie zapomnieliście??
Iva pisze:chociaż kocham Tatry, i na pewno ta moja miłość będzie trwała wiecznie
Dobromił pisze:Iva pisze:chociaż kocham Tatry, i na pewno ta moja miłość będzie trwała wiecznie
Napiszesz o tym wiersz ?
Cudne są te dysputy To szufladkowanie, ta walka o wyższość gór wyższych nad niższymi, walka o własne podwórko, to wytykanie górom braku klimatu Brawo !!!
Z powyższych postów można by wyciągnąć totalnie błędny wniosek, że jak ktoś bardziej lubi jedno pasmo to inne są dla niego wręcz odpychające
lucyna pisze:sumie są takie miejsca w Tatrach, które chcę zobaczyć. Pierwsze to Dolina Złomisk
Dobromił pisze:lucyna pisze:sumie są takie miejsca w Tatrach, które chcę zobaczyć. Pierwsze to Dolina Złomisk
Wrednym pozaszlakowcom mówimy stanowczo - WON !!!
Basia Z. pisze:Hala Pyszna też jest zdecydowanie poza szlakiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości