Beskid Żywiecki
- Malgo Klapković
Beskid Żywiecki
Czy szedł ktoś z Was z Rajczy niebieskim szlakiem na Halę Boraczą? Czy jest to szlak wart przejścia?
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Bardzo ładnie była położona kapliczka w Beskidzie Sądeckim (Piwowarówka), to była pierwsza kapliczka, która była celem wycieczki, ale miejsce mnie urzekło. Tylko pytanie czy tak jest ze wszystkimi kapliczkami
Boraczą z Żabnicy pyknęłam już parę razy, tak samo z Boraczej do Milówki. Celem tak naprawdę jest Rysianka, więc może by ją pyknąć z Węgierskiej Górki albo "skąś" Przede wszystkim chciałabym jednak poznawać nowe miejsca.
Boraczą z Żabnicy pyknęłam już parę razy, tak samo z Boraczej do Milówki. Celem tak naprawdę jest Rysianka, więc może by ją pyknąć z Węgierskiej Górki albo "skąś" Przede wszystkim chciałabym jednak poznawać nowe miejsca.
Małgo spórz na zdjęcia na mapa-turystyczna po wrzuceniu tego odcinka.
Ja mogę Ci pokazać zdjęcia ze szlaku też niebieskiego, ale ze Złatnej. Czyli musiałabyś dotrzeć do niej busem z Rajczy. Link:
https://picasaweb.google.com/1006097890 ... mankaZAtna
Bardziej otwarte masz widoki na południe, choć szlak się dłuży. Początek w lesie, potem po przetrzebionych zboczach.
Ja mogę Ci pokazać zdjęcia ze szlaku też niebieskiego, ale ze Złatnej. Czyli musiałabyś dotrzeć do niej busem z Rajczy. Link:
https://picasaweb.google.com/1006097890 ... mankaZAtna
Bardziej otwarte masz widoki na południe, choć szlak się dłuży. Początek w lesie, potem po przetrzebionych zboczach.
Malgo Klapković pisze:Bardzo ładnie była położona kapliczka w Beskidzie Sądeckim (Piwowarówka), to była pierwsza kapliczka, która była celem wycieczki, ale miejsce mnie urzekło. Tylko pytanie czy tak jest ze wszystkimi kapliczkami
Chodzenie dla kapliczek to głównie Beskid Niski!!! Wybierzcie się tam kiedyś
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
- Malgo Klapković
- Tępy dyszel
Malgo Klapković pisze:Boraczą z Żabnicy pyknęłam już parę razy,
Niebieskim przez Prusów ? Tą opcję jak najbardziej mogę polecić, bardzo widokowy wariat, dużo bardziej niż z Rajczy trawersem Suchej Góry.
Malgo Klapković pisze:Przede wszystkim chciałabym jednak poznawać nowe miejsca.
Proszę bardzo - odcinek Krawców Wierch - Trzy Kopce, niebieskim szlakiem słowackim, wzdłuż granicy....bardzo ,,wciągająca" trasa a nawet wciągająca np. po kolana, w wersji bezśnieżnej.
nes_ska pisze:Malgo Klapković pisze:Bardzo ładnie była położona kapliczka w Beskidzie Sądeckim (Piwowarówka), to była pierwsza kapliczka, która była celem wycieczki, ale miejsce mnie urzekło. Tylko pytanie czy tak jest ze wszystkimi kapliczkami
Chodzenie dla kapliczek to głównie Beskid Niski!!! Wybierzcie się tam kiedyś
Moje rodzinne strony. Też polecam