Vision pisze:I od zawsze były to rządy elit nad resztą obywateli,
Dokładnie.
dagomar pisze:Rządzą miernoty, ambitni durnie, nawiedzeni reformatorzy, mesjasze od siedmiu boleści i oportunistyczne świnie.
Tatraman pisze:A może ktoś postanowił ożywić turecki potencjał w Niemczech?
telefon 110 pisze:Talleyrand nie był durniem.
Ps. Co z zagadką tatrzańską ?
Tatraman pisze:W niedzielę we wszystkich kościołach miał zostać odczytany list Prezydium Konferencji Episkopatu Polski 'w sprawie pełnej ochrony życia człowieka'. Część wiernych bardzo żywo zareagowało na treść listu. W kościele św. Anny w Warszawie doszło do szarpaniny.
Treść listu została przyjęta okrzykami, część wiernych w geście protestu opuściła kościół. W całym kraju odbywają się dzisiaj demonstracje przeciwko projektowi zaostrzenia ustawy aborcyjnej pod hasłem ?Nie dla torturowania kobiet?
sprocket73 pisze:ceper pisze:To tylko dla swej ciekawości, żadnej inwigilacji, nikt nie musiał o tym wiedzieć
Jak zacząłem pracować w banku (16 lat temu), to kiedy tylko znalazłem sposób, posprawdzałem zarobki kolegów informatyków z pokoju, innych pracowników, znajomych bliższych i dalszych. To było jedno popołudnie poczułem się po tym wszystkim tak niedobrze, że możecie mi wierzyć, od tamtej pory ani razu tego nie powtórzyłem. Taka wiedza niepotrzebnie ryje beret.
bluejeans pisze:I to powód, dla którego mój dotychczasowy optymizm topnieje z prędkością jednostajnie przyspieszoną.dagomar pisze:I smutkiem napawa to, że po kolei zaczynają się sprawdzać wszystkie najbardziej wyuzdane pomysły polityczno-socjologiczne, które jeszcze wtedy były nieprawdopodobną fantasmagorią.
Tatraman pisze:Dobrze, że zachowaliśmy czujność wobec trucizny zapodanej przez blue
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości