Jaskinia w Boraczej
Moje oba były z takiego przedziału jak napisałeś. Ale ja stwierdziłem, że wolę mieć średnią półkę niż niższą (a od takiego zacząłem przygodę ze smartfonem) i mieć lepsze parametry (ot choćby gps czy szybszy net, niż czekać i czekać. Choć ja sobie trochę na to zbierałem. Mi tylko brakuje lepszej baterii w obecnym, ale właśnie żal mi było dać 1400 na telefon ze świetną baterią (ma już ze dwa, trzy lata a dalej trzyma cenę).
Ostatni raz na Redykalnym byłem ze cztery lata temu, ten las wygląda coraz tragiczniej.
Na szukanie jaskini zawsze brakowało czasu, fajnie w końcu zajrzeć do środka
Uwielbiam pająki, to moje ulubione zwierzątka domowe, zaraz obok szczurka i świnki morskiej.
Mógłbym mieć pajęczynę w każdym kącie, niestety pozostali domownicy nigdy nie podzielali mojej pasji i czasami zmuszony jestem przeprowadzić eksmisję, ale nigdy bez prawa do lokalu;)
Już prawie o tym zapomniałem
Własnie chciałem Ci napisać, żebyś może na przyroda.org zapytała, ale widzę, że już sama tam trafiłaś
Patrz, tyle czasu się głowiliśmy wymyślając jakieś cuda, a to zwykły krzyżak jest, wyjątkowo ładnie ubarwiony
Na szukanie jaskini zawsze brakowało czasu, fajnie w końcu zajrzeć do środka
buba pisze:A ja nawet lubie pajaki! a najbardziej to do kosarzy czuje sympatie! a bardziej od pajakow to lubie pajeczyny i miejsca gdzie one wystepuja.
laynn pisze:No ja pająków do dziś nie lubię (ale te większe od pospolitych domowych). Jakbym wszedł, to uwierz mi, trzy razy szybciej bym wyszedł .
Malgo Klapković pisze:Przez te zdjęcia z pająkami musiałam rolować relację z zamkniętymi oczami Jesteście okrutni
Uwielbiam pająki, to moje ulubione zwierzątka domowe, zaraz obok szczurka i świnki morskiej.
Mógłbym mieć pajęczynę w każdym kącie, niestety pozostali domownicy nigdy nie podzielali mojej pasji i czasami zmuszony jestem przeprowadzić eksmisję, ale nigdy bez prawa do lokalu;)
buba pisze:Z pajeczakow to bardzo boje sie skorpionow i pewnie dlatego ten jeden ktorego spotkalismy zle skonczyl ( i teraz mnie Vlado nie lubi
Już prawie o tym zapomniałem
buba pisze:Mnie bardzo interesuje co to za gatunek ten 2 i 3 od gory
Własnie chciałem Ci napisać, żebyś może na przyroda.org zapytała, ale widzę, że już sama tam trafiłaś
Patrz, tyle czasu się głowiliśmy wymyślając jakieś cuda, a to zwykły krzyżak jest, wyjątkowo ładnie ubarwiony
Ostatnio zmieniony 2016-01-27, 13:57 przez Vlado, łącznie zmieniany 2 razy.
Vlado pisze:Mógłbym mieć pajęczynę w każdym kącie,
wpadnij kiedys do nas bedziesz sie czul znakomicie a najlepiej do kibelka w Kotach!
Vlado pisze:Własnie chciałem Ci napisać, żebyś może na przyroda.org zapytała, ale widzę, że już sama tam trafiłaś
ano, fajne forum! przegladam je juz od tygodnia troche chyba tam na idiotke wyszlam bo ludzie pytaja tam o jakies egzotyczne gatunki ptakow a ja z wroblami wyjechalam
Vlado pisze:Patrz, tyle czasu się głowiliśmy wymyślając jakieś cuda, a to zwykły krzyżak jest, wyjątkowo ładnie ubarwiony
Nooo, nigdy bym nie powiedziala, myslalam ze to jakies mega egzotyczne cudo co dalo noge z hodowli i cudem przezylismy ze nas nie upalilo a tu prosze...
Ostatnio zmieniony 2016-01-27, 16:49 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze: a ja z wroblami wyjechalam
Oj tam, oj tam, jak tak dalej pójdzie, to będziemy wróblom pomniki stawiać, jak turowi.
laynn pisze:Pamiętam, jak byłem u kumpla lata temu, miał terraria z Twoimi ulubionymi zwierzątkami w jednym z pokoi, to nie tylko ja tam nie chciałem spać.
W kątach jak w kątach, najbardziej lubię te na oknach, ciężko pracujące, robiące za naturalną moskitierę;)
Ostatnio zmieniony 2016-01-29, 14:30 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
Ja też , jakiś czas temu chciałem sobie kupić ptasznika ale pozostałym domownikom się to nie spodobało . Mam nadzieje że polubią jaszczurkę którą za jakiś czas mam zamiar kupić i hodować w domu , terrarium już zrobiłem jeszcze muszę kupić potworka który w nim zamieszka .Vlado pisze:Uwielbiam pająki,
A jak ktoś zamówi u Ciebie portret rodzinny np. 6 pająków i przyprowadzi je do pozowania to co zrobisz ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu