09.01.2016 r. Przez Leskowiec pod Potrójną...
ooo Iva! dawno cie tu nie bylo! co cie zjadlo?
Ostatnio zmieniony 2016-01-19, 13:15 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze:Pudelek pisze:
biorąc pod uwagę, że jedyną przedstawicielką płci rodzącej była na zlocie Neska...
W dzisiejszych czasach to nigdy nic nie wiadomo , a pozory i powierzchownosc bywa mylaca
Phi! Mogę zagwarantować, że dzieci z tego zlotu nie będzie, jeśli panowie czegoś nie ukrywają
Wiolcia pisze:Kolejne spotkanie ze śmietanówką... Kusicie, oj, kusicie, by następnym razem się zjawić, bo u mnie w zapasach póki co tylko orzechówka na żołądek, a takie specyjały to tylko w Waszych relacjach.
Krzycz, gdy przybędziesz! Naprawdę chętnie bym się znów spotkała Śmietanówka też może wtedy być!
Wiolcia pisze: I trochę ich zjeść z ogniska, bo nie wierzę, że tylko Vlado i Nes_ska się na nie skusili...
Poziom przypalenia chyba był tak duży, że nikt inny nie chciał, bo naprawdę tylko my się zdecydowaliśmy Ale na jabłuszka z ogniska też tylko my się skusiliśmy.
nes_ska, pisałam Ci już, że fajnie "opowiadasz? Ja co prawda teraz nie mam dużo czasu na czytanie forum, ale od czasu do czasu coś przeglądam.
Dzięki, Iwonko! (Musisz po prostu wrócić w góry z dzieckiem i wtedy będziesz mogła chociaż pisać, jeśli nie czytać ;-))
Ostatnio zmieniony 2016-01-20, 19:51 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Dedukuję, że na zlocie byli ludzie, pół-świnie i co tu zaprzeczać: świnie. Nie pytam, jak się dogadywaliście, bo w przypływie natchnienia i po zażyciu tego i owego rozumieliście się bez słówVlado pisze:Ale jak obrałem, to mi pół świnia zeżarł
Vlado, bez wytykania palcami - kim jest ów gość pół świnia?
Czytujesz Gogola? Był tam porządny człowiek, ale prawdę mówiąc to też świnia /jakoś to tak leciało/
Ostatnio zmieniony 2016-01-20, 21:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:Dedukuję
Brawo Watsonie!
ceper pisze:Nie pytam, jak się dogadywaliście
Człowiek człowiekowi wilkiem a świnia ze świnią zawsze się dogada.
Ostatnio zmieniony 2016-01-20, 22:10 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:i co tu zaprzeczać: świnie.
Aha...
Ostatnio zmieniony 2016-01-21, 17:56 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden osobnik równowagę tracił już w południe... Nie wiem, co się z nim działo później podczas zlotu, ale na 100% nic nie napisze.darkheush pisze:ceper napisał/a:
i co tu zaprzeczać: świnie.
Aha...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
nes_ska pisze:Dzięki, Iwonko! (Musisz po prostu wrócić w góry z dzieckiem i wtedy będziesz mogła chociaż pisać, jeśli nie czytać ;-))
Wrócę. Mam nadzieję jeszcze w tym roku. Tylko muszę młodemu kupić jakieś nosidło, gdzie zmieszczę i rzeczy dla niego i dla siebie.
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Iva pisze:buba pisze:ooo Iva! dawno cie tu nie bylo! co cie zjadlo?
Dziecko moje własne, które bez mamy żyć nie może albo to ja jestem ostatnio niezorganizowana
Z dzieckiem na kolanach tez mozna czytac forum, gorzej z pisaniem ale tez mozna dojsc do wprawy z pisaniem jedna reka (przynajmniej ma sie usprawiedliwienie ze sie altu nie naciska )
nes_ska pisze:Phi! Mogę zagwarantować, że dzieci z tego zlotu nie będzie, jeśli panowie czegoś nie ukrywają
no niektorzy cos tam wspominali ze nie wszystko pamietaja
nes_ska pisze:Ale na jabłuszka z ogniska też tylko my się skusiliśmy.
Jadlam z ogniska pieczone pomidory, baklazany, papryke, cebule ale jabluszka sie nie trafilo. To smakuje troche jak takie z szarlotki?
Ostatnio zmieniony 2016-01-22, 12:32 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
laynn pisze:Z dzieckiem na kolanach tez mozna czytac forum, gorzej z pisaniem
Poczekaj jeszcze pół roku. To nie altem się będziesz tłumaczyć bo będziesz mieć wszystkie znaki znaki klawiatury.
Chyba nie bedzie tak prosto- w moje klawisze trzeba walic jak dawniej w maszyne do pisania zeby litera wyskoczyla (chyba zbyt duzo razy mi sie herbata wylala albo pomidor wpadl