Fotografia Górska
Fotografia Górska
Ostatnio zmieniony 2015-09-03, 17:55 przez wikol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
Mirek pisze: te wydruki na płótnie moim zdaniem trochę drogie,90 zeta.
Na płótnie jak na płótnie, ale doceń, że na płutnie są w takiej samej cenie:
http://shop.baronphotography.eu/product ... a-plutnie/
Zdjęcia zajebiste, trzeba przyznać. RAW+oprogramowanie działa ,,cuda". Mi by się aż tak nie chciało
- Malgo Klapković
I tak bywa.wikol87 pisze:Mirek pisze:Możliwe. Ale poczekam na wyjaśnienia autora tematu,mam jednak obawy że sie nie doczekam.Vlado pisze:Tym samym czym się różni Komisja Skrutacyjna od Komisji Skrótacyjnej
No to się doczekałeś na odpowiedź Zleciłem komuś zrobienie sklepu i naknocił mi pełno rzeczy...
Ja tam nie widze jakiejs wielkiej roznicy miedzy wieloma zdjeciami z tej strony a zdjeciami wrzucanymi na forum przez niektorych. Te ladne i te ladne... A i tak na scianie to najbardziej ciesza chyba wlasne bo wiaza sie z nimi wspomnienia...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze:Ja tam nie widze jakiejs wielkiej roznicy miedzy wieloma zdjeciami z tej strony a zdjeciami wrzucanymi na forum przez niektorych. Te ladne i te ladne... A i tak na scianie to najbardziej ciesza chyba wlasne bo wiaza sie z nimi wspomnienia...
Zgodzę się że najlepiej mieć własne na ścianie, ja innych nie mam Takie czasy, że praktycznie każdy może sobie kupić dobry sprzęt i robić zdjęcia na poziomie. Kwestia tylko taka że trzeba się jakoś wyróżniać, i ja to próbuję robić chyba z dobrym skutkiem bo zostałem zauważony w kilku prestiżowych konkursach.
To gratulacje i zyczę powodzenia.wikol87 pisze:buba pisze:Ja tam nie widze jakiejs wielkiej roznicy miedzy wieloma zdjeciami z tej strony a zdjeciami wrzucanymi na forum przez niektorych. Te ladne i te ladne... A i tak na scianie to najbardziej ciesza chyba wlasne bo wiaza sie z nimi wspomnienia...
Zgodzę się że najlepiej mieć własne na ścianie, ja innych nie mam Takie czasy, że praktycznie każdy może sobie kupić dobry sprzęt i robić zdjęcia na poziomie. Kwestia tylko taka że trzeba się jakoś wyróżniać, i ja to próbuję robić chyba z dobrym skutkiem bo zostałem zauważony w kilku prestiżowych konkursach.