Rok zaczął się obiecująco. W kwietniu zrobiło się ciepło, na pierwszy ogień okrążyliśmy Brenną, kręcąc się w okolicach Starego Gronia, Czupla i Trzech Kopców Wiślańskich.
Minęło kilka dni. Tym razem padła Madohora do spółki z Potrójną. Na koniec nas nieco zlało, ale wycieczka była udana, z powodu trampoliny, jaką znaleźliśmy na Potrójnej.
W poszukiwaniu nieco innych wrażeń odwiedziliśmy Pilsko, tradycyjnie nieco błądząc na zasypanym śniegiem szlaku podejściowym.
Dla odmiany pojechaliśmy też do Wisły, na szlak placów zabaw, zahaczając o Soszów, wariantem bezszlakowym przez soczyste, zielone pola.
Przed wyjazdem w Tatry pokręciliśmy się także w terenie powiedzmy skalnym.
A potem nadszedł nasz czas - Tatry. I choć pogoda płatała figle, co nieco się nam udało zobaczyć i zdobyć.
Później była mała przerwa, ale zaraz po niej, w największe upały odwiedziliśmy Worek Raczański.
A tuż potem wróciliśmy zrelaksować się na stare śmieci czyli na sprawdzony Soszów.
Na deser była Mała Fatra. I burza na szczycie Rozsutka. I taniec w błocie na zejściu. I dramat z powrotem do domu.
A później? Plany były, chęci też były, ale coś poszło nie tak. I poniższe zdjęcie wytłumaczyć może zastój w końcowej fazie roku...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak, jak wspomniałem, problemy były już przy powrocie z Fatry. Diabeł żarł oleju na potęgę. Skończyło się na wymianie silnika i stracie kilku tysięcy.
Niemniej mamy już 2016 i czystą kartę, może będzie lepiej
Sokoła i spółki 2015 rok
Ładne zdjęcia, ciekawe relacje. Gdyby nie kilka zdjęć, za które Ci podziękuje córka w dorosłym życiu, wszystko byłoby OK.
Nie przejmuj się, niemiecka "bylejakość" mi też żre średnio ponad dychę ropy, ale oleju jeszcze nie...
Nie przejmuj się, niemiecka "bylejakość" mi też żre średnio ponad dychę ropy, ale oleju jeszcze nie...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.