Beskid Śląski - podejście nr ... ( ? )
1. Maurycy
2. Basia Z.
3. bton1
4. Vlado (być może x2)
5. Tomek (być może x2)
6. nes_ska
7. Dobromił
2. Basia Z.
3. bton1
4. Vlado (być może x2)
5. Tomek (być może x2)
6. nes_ska
7. Dobromił
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Hop, hop! Maurycy?!?! Będzie ten zlot na Trzonce?
Gdyby był zlot, a przed nim ktoś z uczestników wcześniej się wybierał do chatki pod Potrójną, bardzo prosiłabym o odebranie mojego ręcznika od Mariusza ;P Podobno ma go gdzieś na przechowaniu ;]
Gdyby był zlot, a przed nim ktoś z uczestników wcześniej się wybierał do chatki pod Potrójną, bardzo prosiłabym o odebranie mojego ręcznika od Mariusza ;P Podobno ma go gdzieś na przechowaniu ;]
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Może i ja się wybiorę - tak sentymentalnie, bo przypomina mi to częściowo warunki u babci (przepraszam) na wsi z początku lat siedemdziesiątych, a tu można się przenieść do skansenu z lat międzywojennych i gratis obejrzeć przedstawienie jak w teatrze - mam nadzieję, że koledzy nie zawiodą tym razem - gdyby mnie tam jednak nie było, to liczę na uwiecznienie przez TNT'omka
Kalkuluję, jakie poczyniłbym oszczędności, bo kompleksowa cena 15 zeta (bilet do kina jest droższy) obejmuje:
- wstęp do skansenu z możliwością dotknięcia/użycia/ eksponatów,
- przedstawienie na światowym poziomie, możliwości części wykonawców znam,
- nocleg niczego sobie, w święta męczyłem się jak w "agro", więc może przeżyłbym,
- i wiele innych zaplanowanych i niezaplanowanych atrakcji.
Dziwi mnie, że tyle atrakcji i być może tylko tuzin będzie. Nes_sko zabierz Karolka oraz Grega i będzie prawie mendel
Edit: info dla innych: na )( Kocierskiej brak miejsc w tym terminie
Kalkuluję, jakie poczyniłbym oszczędności, bo kompleksowa cena 15 zeta (bilet do kina jest droższy) obejmuje:
- wstęp do skansenu z możliwością dotknięcia/użycia/ eksponatów,
- przedstawienie na światowym poziomie, możliwości części wykonawców znam,
- nocleg niczego sobie, w święta męczyłem się jak w "agro", więc może przeżyłbym,
- i wiele innych zaplanowanych i niezaplanowanych atrakcji.
Dziwi mnie, że tyle atrakcji i być może tylko tuzin będzie. Nes_sko zabierz Karolka oraz Grega i będzie prawie mendel
Edit: info dla innych: na )( Kocierskiej brak miejsc w tym terminie
Ostatnio zmieniony 2015-12-30, 22:47 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
nes_ska pisze:Hop, hop! Maurycy?!?! Będzie ten zlot na Trzonce?
Na Trzonce na pewno nie. Nie będę się wygłupiał. Mówiłem, że musi być co najmniej 10 pewnych osób.
A nie takich może, być może . Albo wielkich nieobecnych, mieszkających o rzut beretem
Proponuję w takim razie spotkać się 9/10 stycznia, w chatce studenckiej pod Potrójną. Lub w chatce u Stacha na Gibasach.
Tam nasza garstka, którym się jeszcze chce coś wspólnie robić na pewno się upchnie. Nie potrzeba wcześniejszych rezerwacji.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Chatka_po ... B3jn%C4%85
lub
http://rufi.serwus.pl/gibasy/START.htm
Potrójna już przeżyła marcowe wygibasy "bez granic", w necie do dziś krążą styczniowe foty sprzed kilku lat (chyba z urodzin Dareczka), więc bez problemu udźwignie aktualny zlocik
No i przyzwoity widok na Tatry, chociaż teatr ze skansenem może być ciekawszy
No i przyzwoity widok na Tatry, chociaż teatr ze skansenem może być ciekawszy
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
W niedzielę 10.01 jest "Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy" i jej czasie u mnie w mieście jest kilka fajnych imprez, w których chciałabym wziąć udział (np. maraton "Zumby"). No i oczywiście swój grosik do puszki też trzeba wrzucić.
Niemniej grosik można wrzucić i wieczorem, a skoro się umawiałam to spotkanie ma dla mnie priorytet. No ale jakby się okazało, że spotkania jednak nie ma, to płakać też nie będę.
Niemniej grosik można wrzucić i wieczorem, a skoro się umawiałam to spotkanie ma dla mnie priorytet. No ale jakby się okazało, że spotkania jednak nie ma, to płakać też nie będę.
Mi może brakować ciekawych fotek, nie mniej i relacji...Basia Z. pisze:spotkania jednak nie ma, to płakać też nie będę
Grosik można wrzucić do dowolnej puszki lub na tacę...