Beskid Śląski - podejście nr ... ( ? )
Podsumowując (po półmetku dyskusji ) :
Termin: 9/10 stycznia 2016
Miejsce zlotu: chatka Limba na Trzonce w Beskidzie Małym
Uczestnicy:
1. maurycy
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś inne konkretne propozycje, to może umówilibyśmy się, że czekamy jeszcze tydzień tj. do 18 grudnia. Gdyby ostatecznie padło na Trzonke, to tak jak wcześniej obiecałem, zrobię tam rezerwacje. Czas goni, jak mamy coś robić, to musimy się decydować.
http://www.chatki.com.pl/limba.html
Termin: 9/10 stycznia 2016
Miejsce zlotu: chatka Limba na Trzonce w Beskidzie Małym
Uczestnicy:
1. maurycy
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś inne konkretne propozycje, to może umówilibyśmy się, że czekamy jeszcze tydzień tj. do 18 grudnia. Gdyby ostatecznie padło na Trzonke, to tak jak wcześniej obiecałem, zrobię tam rezerwacje. Czas goni, jak mamy coś robić, to musimy się decydować.
http://www.chatki.com.pl/limba.html
Mnie ten pierwszy termin pasuje, więc wtedy mogłoby mnie od przyjazdu powstrzymać tylko zapalenie płuc ;p Mogłabym nawet w te "wasze" rejony uderzyć ;P
Do końca ankiety jest 18 dni, Basia to chyba trochę na wyrost zaznaczyła, bo przy tak długiej ankiecie pierwszy termin właściwie jest mało wykonalny
Do końca ankiety jest 18 dni, Basia to chyba trochę na wyrost zaznaczyła, bo przy tak długiej ankiecie pierwszy termin właściwie jest mało wykonalny
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
No właśnie - co z tym ?
Ja też jestem zdecydowanie za Małym, bo Baranią Górę mam już zaplanowaną 2 razy na rok 2016 - w lutym i w sierpniu (w lutym - z noclegiem na Przysłopie).
A termin 9/10 styczeń zdecydowanie mi pasuje. Do tej pory powinnam już wreszcie skończyć swoją aktualną pracę i przydałoby się gdzieś wreszcie wyrwać, bo na razie tkwię przed komputerem.
Ja też jestem zdecydowanie za Małym, bo Baranią Górę mam już zaplanowaną 2 razy na rok 2016 - w lutym i w sierpniu (w lutym - z noclegiem na Przysłopie).
A termin 9/10 styczeń zdecydowanie mi pasuje. Do tej pory powinnam już wreszcie skończyć swoją aktualną pracę i przydałoby się gdzieś wreszcie wyrwać, bo na razie tkwię przed komputerem.
Przeczytałem jeszcze raz wszystkie posty w temacie i wychodzi na to, że zdecydowana większość ( 99 % ) optuje za terminem 9/10 i Beskidem Małym. Tak więc czas na dogranie szczegółów. Z tym, że gdyby okazało się, że byłoby za mało chętnych, to proponuje zmienić lokalizację na Potrójną. Tam gdzie nasz ostatni zlot. Bo na Trzonce, żeby wystartować, trzeba trochę luda
( przynajmniej 10 )
( przynajmniej 10 )
maurycy pisze: Bo na Trzonce, żeby wystartować, trzeba trochę luda
( przynajmniej 10 )
To otwieram listę na 9/10.01 na Trzonkę:
Maurycy (już się wpisał wcześniej)
Basia Z.
Ostatnio zmieniony 2015-12-21, 23:32 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.