Mamy kolejny górski weekend lecz akcja moja toczyła się w ostatni listopadowy. Będzie to nie relacja opisowa lecz jedynie fotorelacja. Startowaliśmy z kolega spod zajazdu Smrek w Korbielowie. Najpierw niebieskim, potem czarnym i na Miziową zielonym. Na szczyt wiadomo natomiast zejście do Korbielowa żółtym.
Trasę tę robiłem w rekordowo długim czasie bowiem co jakiś czas kolega zatrzymywał się na zdjęcia, lecz nie było to jakimś wielkim minusem.
Pilsko prawie w Andrzejki
Pilsko prawie w Andrzejki
#ziaronaszlaku
- Malgo Klapković
Malgo Klapković pisze:Jestem w szoku, że jednak jest tyle śniegu w górach, bo prognozy pokazują iście jesienną temperaturę, zero mrozu, martwi mnie to czy na początku stycznia będzie w Beskidach śnieg?
Pilsko, moja ulubiona góra, mam do niej sporo osobistego sentymentu i mam nadzieję zawitać tam w przyszłym roku
Malgo powiem tak może pod koniec listopada jeszcze tego śniegu coś w górach było lecz teraz to może być mniej bo bardziej temperatury na plus.
Myślę, że w styczniu śnieg powinien być.
#ziaronaszlaku
Vision pisze:Świetna zima, jak na listopad.
Może i rakiety przyjdzie w końcu odkurzyć
Ostatnio zmieniony 2015-12-12, 01:22 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.