Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Basia Z. pisze:Tylko myśmy z mężem wyjechali na 3 dni mając nadzieję, że młodzież w 3 dni skończy
Nie pozostaje nic innego, jak wyjechać na kolejne trzy dni, a młodzież niech się bawi
Masz wyjście na balkon/taras z kuchni? Też tak chcę!;)
Ostatnio zmieniony 2015-11-28, 20:47 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mielismy tego szczęścia by do kogoś wyjechać,albo wychodziło sie na dłuuuugi spacer albo kuchnia była naszym lokum.Basia Z. pisze:Mirek pisze:Jak ja to znam, niedawno miałem to samo.
Tylko myśmy z mężem wyjechali na 3 dni mając nadzieję, że młodzież w 3 dni skończy remont kuchni (malowanie + wykładzina). No niestety okazało się, że nie zdążyli, w tej chwili myją ściany.
Nawet remonty należy zaplanować. Mam w tym teoretyczne doświadczenie, bo od ponad 2 lat remonty mam na bieżąco. Zawsze się opróżnia lokal na czysto i dopiero wchodzi ekipa remontowa, by po rewolucjach ścienno/podłogowo/okienno/drzwiowych odpowiednio umeblować, zaś na koniec dekoratorka dobiera firany i zasłony do koloru ścian i mebliNie mielismy tego szczęścia by do kogoś wyjechać
Na 2016 rok czeka mnie wykończenie + remoncik, właśnie czekam na projekt/wizualizację pomieszczeń/, bo od tego należy rozpocząć remont
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.