Beskid Śląski - podejście nr ... ( ? )
W przeciwieństwie do mnie, dla wielu istotne są tylko manewry i nie mam tu na myśli biwakowania
Piszesz tak, jakbyś nie znał kolegów z forum. Pytanie tylko, czy są granice lub ich brak, co sugeruje nazwa forum.
Piszesz tak, jakbyś nie znał kolegów z forum. Pytanie tylko, czy są granice lub ich brak, co sugeruje nazwa forum.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Miałem na myśli, czy wyskoczymy też do CZ/SK Gwoli ścisłości moje propozycje sudeckie obejmowały jeden dzień w PL, cały drugi w CZ (lub na odwrót). Zawsze fajniej powiedzieć "byłem w górach za granicą" niż tylko "byłem w górach"
I tylko to miałem na myśli, nie jestem żaden "zbereśnik"
I tylko to miałem na myśli, nie jestem żaden "zbereśnik"
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Czepiasz się gry słów kolego serdecznie witany na Bereśniku, a nie zbereźniku
Patrz tam, gdzie wzrok nie sięga
Edit: poprzedni wpis był odpowiedzią na wpis Visiona, więc też mu odpisałem dwuznacznie.
Patrz tam, gdzie wzrok nie sięga
Edit: poprzedni wpis był odpowiedzią na wpis Visiona, więc też mu odpisałem dwuznacznie.
Ostatnio zmieniony 2015-11-22, 21:27 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
nes_ska pisze:Tylko później trzymaj termin, Błażeju!:P Bo się sto lat nie widzieliśmy:P...
Czekam cały czas na jakieś zaproszenie, a Ty nic ;p
Bardzo chętnie drugi tydzień stycznia na ten przykład..
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
nes_ska pisze:bton1 pisze:Czekam cały czas na jakieś zaproszenie, a Ty nic ;p
Uważaj, czego sobie życzysz, bo jak już machnę piękną laurkę, to nie będziesz mógł odmówić, bo złamiesz mi moje kruche serce ;-p
Jestem gotów i w gotowości Moja wątła psychika i Twoje kruche serce - to musi się udać
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.