Dobromił pisze:jak to polaczki i polskość jest be i fe.
polaczki i polskość to stan ducha, a nie narodowość (tak jak się mówi o rosyjskości). Polaczki to takie właśnie typy z Tatr, palący śmieci w domach, młode byczki tłukące ludzi na ulicach, rodzinki kopiące okopy na plaży, osoby gnające po wsiach 100 km/h, ci od zamachu smoleńskiego itp. Tak, to jest be i fe.
Dobromił pisze:I Twoim zdaniem on czy ona od razu by tak zrobili ?
jakby to był ciulik to na pewno
Dobromił pisze:Ale Ty ( możliwe też, że po prostu podpuszczasz oczekując takiej jak moja reakcji ) co tekst, np taki jak Sprocketa o wypoczynku w Polsce, to za raz pokazujesz argumenty jak tu jest chujowo a np w Slowacji i w Czechach wręcz bombowo
chyba sam nie wiesz co piszesz... masz pretensje do tego, że mam swoje poglądy. A moje poglądy są takie, że Polska, pod względem turystycznym i nie tylko, jest dla mnie generalnie chu...owa, natomiast Słowacja i Czechy znacznie ciekawsze. Bo jest znacznie więcej ciekawych miejsc, mniej śmieci, mniej ludzi, znacznie mniej paskudnych reklam, mniej okazji dostania po ryju itp.. Jakbym wychwalał Polskę a jechał po Słowacji i Czechach to byś się oburzał, że dlaczego tak chwalę Polskę? Nie sądzę.
Tak, Polska pod wieloma względami to ch...wy kraj, a sąsiednie lepsze. Możesz się pogodzić z tym, że ktoś tak może myśleć, albo możesz zabawić się w jedynie słusznych i narzucać swoją opinię