Tatry Słowackie czyli jak trafić prosto w okienko...
- Leszek Tatry
Jeszcze w kwestii wejścia na Mały Kieżmarski to nie ma tam żadnych trudności. My odbiliśmy od ścieżki podczas zejścia i wejście zajęło nam jakieś 5 minut
"... Wspinanie kojarzy mi się nie tyle ze stawaniem na szczycie, co ze spoglądaniem na drugą stronę. Bo zawsze masz przed sobą nowe horyzonty, ku którym zmierzasz..." (Chris Bonington)
https://www.facebook.com/leszek.tatry
https://www.facebook.com/leszek.tatry
No tak też to właśnie fajnie i łagodnie wyglądało z dołu i faktycznie kamienie wydawały się dosyć duże. Z tego żlebu z Huncowskiej do doliny, też miło się nie schodziło, tym bardziej, że już się ściemniać zaczęło. Nawet zaliczyłem glebę na samej górze z efektownym fikołkiem, na szczęście się zatrzymałem po jednym i tylko lekko albo i mocno obdarłem. No ale sypało się wszystko jak leci. A sam szczyt fajny, tylko trochę ciasny jak dla mnie, nie byłem chyba jeszcze nigdy w Tatrach na takim ciasnym szczycie.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision pisze:tylko trochę ciasny jak dla mnie
Trzeba zrobić ranking
Leszku dzięki za informację o Hrubym. Bydlak narzuca się na przyszłość.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Vision pisze:Wydaje mi się, że sam Mnich go deklasuje
Tak. Stałem na nim lekko drżąc
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tatrzański urwis