Ucieczka przed deszczem ze Sławka
- Tatrzański urwis
Ucieczka przed deszczem ze Sławka
Byłem sobie w sobotę na Sławkowskim szczycie . Dziękuje za uwagę .
- Tępy dyszel
- Tatrzański urwis
Nyka mógłby się ode mnie uczyć .Tępy dyszel pisze:Powinieneś przewodniki po Tatrach pisać
Hmm , jako że późno dotarłem do Starego Smokowca i musiałem ostro naginać na szczyt żeby zdążyć na powrotny autobus do Zakopca wyszło jakieś 3,5 godziny w jedną stronę i 7,5 godziny w sumie , taki sobie spacerek .Tępy dyszel pisze:P.S. Jak wycieczka pod względem czasowym ? Mi wejście na Sławkowski w 2013 roku zajęło aż.....prawie 5 godzin w jedną stronę.
- Tatrzański urwis
- Tępy dyszel
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze: jakieś 3,5 godziny w jedną stronę
W czerwcu Towarzysz Prezes miał ten sam czas. Pisząc czule i mile - pojebało Was. Góry nie służą szarżowaniu tylko późniejszemu działaniu.
Tępy dyszel pisze:Owszem o ile wprowadzisz do swoich opisów, więcej elementów geologicznych.
Może by Urwisa wysłać na nauki do Mosorcyka ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tatrzański urwis
Mnie już dawno .Dobromił pisze: Pisząc czule i mile - pojebało Was.
Masz rację , jak pisałem wyżej musiałem się sprężyć żeby zdążyć na powrotny autobus do Zakopca . Gdyby nie to nie zapieprzałbym tak od początku .Dobromił pisze: Góry nie służą szarżowaniu tylko późniejszemu działaniu.
Obawiam się że nie jestem godzien by być uczniem owego górskiego mistyka .Dobromił pisze:Może by Urwisa wysłać na nauki do Mosorcyka ?
- Malgo Klapković
- Tatrzański urwis
Złapało mnie pod Hrebienokiem jak już zszedłem ze Sławka , zdążyłem ale musiałem ostro naginać wcześniej na szczyt .
Ostatnio zmieniony 2015-08-03, 22:24 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.