Rozkład jazdy busów Żywiec
Rozkład jazdy busów Żywiec
Rozkład jazdy spod dworca PKP (2014.05.23)
Miniaturki otwierają się w dużym rozmiarze.
Górna część rozkładu
Dolna część rozkładu
Bielsko-Żywiec-Sucha
Bielsko-Żywiec-Sucha-Maków
Na czas budowy mostu na Sole w Żywcu nie które kursy (n.p. Bielsko-Sucha) nie zahaczają o dworzec PKP. Żeby się załapać trzeba wsiadać na przystanku obok Tesco lub na ul. Żeromskiego.
Miniaturki otwierają się w dużym rozmiarze.
Górna część rozkładu
Dolna część rozkładu
Bielsko-Żywiec-Sucha
Bielsko-Żywiec-Sucha-Maków
Na czas budowy mostu na Sole w Żywcu nie które kursy (n.p. Bielsko-Sucha) nie zahaczają o dworzec PKP. Żeby się załapać trzeba wsiadać na przystanku obok Tesco lub na ul. Żeromskiego.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Piotrek, łącznie zmieniany 3 razy.
Basia Z. pisze:Jak rozumiem ta droga dojdzie do obwodnicy przy rondzie, z którego się zjeżdża na most ?
Tak, to rondo obok Świętego McDonaldsa.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
No ale chyba zjazd z ekspresówki do ronda jest wcześniej. Jadąc na Zwardoń w ogóle pomija się okolice Św. McDonaldsa
Ostatnio zmieniony 2015-07-24, 18:35 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Basia Z. pisze:Ciekawe czy przez Katowice ?
Piszą, że od Bielska więc raczej tak. Te z Krakowa jechałyby chyba tylko przez Suchą.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tępy dyszel
Czy to otwarcie ekspresówki z Bielska-Białej do Żywca, choć trochę zmniejszyły korki w samym Żywcu ?
Mam na myśli popołudnia w dni powszednie, szczególnie patrząc na dojazd do tej drogi od strony np. Korbielowa.
W weekendy taki problem nie występuje, sprawdzone przeze mnie wielokrotnie.
Kiedyś w tygodniu wracając z gór wpieprzyłem się tam w taki korek, że od ronda niedaleko Policji do ronda za mostem na Sole, jechałem a w zasadzie toczyłem się...prawie godzinę.
Mam na myśli popołudnia w dni powszednie, szczególnie patrząc na dojazd do tej drogi od strony np. Korbielowa.
W weekendy taki problem nie występuje, sprawdzone przeze mnie wielokrotnie.
Kiedyś w tygodniu wracając z gór wpieprzyłem się tam w taki korek, że od ronda niedaleko Policji do ronda za mostem na Sole, jechałem a w zasadzie toczyłem się...prawie godzinę.
nie wiem jak od innych stron, ale tydzień temu poniedziałkowym popołudniem byłem zachwycony jadąc od strony Zwardonia - po prostu sruu... O ile dotąd na Słowację jeździłem głównie przez Cieszyn, to teraz lepszą opcją wydaje się właśnie Zwardoń...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!