Dobromił pisze:Barze Jaworzynka.
W jakiej wycenie? V VI+?
bton1 pisze:Podium będzie?
No nawet Palmę Pierwszeństwa Ci wręczę!
Krzyś66 pisze:A Ty tak zawsze ze " stoperem po górach "
Nie tylko po górach, tylko zawsze, tzn od jakiś 6lat...
Krzyś66 pisze:A ze słowacką policją ja miałem podobnie jak z naszą , jak człek uprzejmy to robią opust
To pewnie wszędzie jest podobnie. Ja swego czasu pracując jako PH miałem kilka mandatów i tylko raz nie miałem możliwości "negocjacji", reszta zawsze była najniższym wymiarem. Rekord, za grubo ponad setkę (dziś bym stracił prawko) w "terenie" zabudowanym (zakłady, droga szeroka, na 3 tiry późnym popołudniu) bez negocjacji dostałem 50pln bez punktów.
Dobromił pisze:P.s. Fatra na podium !!!
hm???
Co do wycofów, to kilka ich zaliczyłem, choć dla mnie to one bardziej są elementem wycieczek niż porażek.
Krzyś66 pisze:zostało nam około 200m do wierzchołka otuliła nas taka mgła , że widoczność spadła do około 25m
Ja tak miałem na kasprowym, przy takiej widoczności, że nie wiedziałem czy przede mną to mgła, nawias, czy może ścieżka. Wróciłem do Murowańca.
Co do Czeskiej Policji, to dobrze wiedzieć. Za młodego raz byłem z ojcem i on wjechał na zakazie skrętu na parking (zwyczajnie nie zauważył, bo tam była taka choinka ze znaków), wtedy dostaliśmy Pokute na jakieś dzisiejsze 8 złoty. Z "pokuty" mieliśmy niezły ubaw.
Pomoc zacna .