sokół pisze:Dobromił pisze:Jak przebrnę przez wszystkie akty prawne będące podstawą działalności Forum
Myślę, że wszystko jest zawarte w tzw. preambule.
Panie - preambuła preambule nierówna. Np jedna może być pióra mazeano, a druga Mosorczyka.
sokół pisze:Dobromił pisze:Jak przebrnę przez wszystkie akty prawne będące podstawą działalności Forum
Myślę, że wszystko jest zawarte w tzw. preambule.
I tak byśmy w tym cierpieniu doszli do Murowańca ale na jednym z zakrętów ( znanym mi z rozdawania pączków ) trafiliśmy na ciekawe towarzystwo. Po pierwsze poczuliśmy się bardzo młodzi. Po drugie od razu chwyciliśmy wspólne tematy. Po trzecie były to osoby o przebogatym doświadczeniu górskim. Po czwarte - rewelacyjne poczucie humoru. Po piąte mieli ciekawą opinię o vikingu ( później trochę więcej napiszę ). Co było robić - zatrzymaliśmy się na pół godziny. Ale za to później jak młode wilcy, jak elfy latające, jak pantery skaczące, jak orły wzlatujące nad Polskę ruszyliśmy ku Mniszkowi. A bo taki plan mieliśmy. Ja z niego 3 razy patrzyłem w przepaść Mnichowego Żlebu, dla Łukasza to debiut w tej okolicy. Wnikamy na szlak prowadzący na Wrota i odbijamy w lewo. Myk, myk, myk ... Mnichy rosną, maleją, chowają się, pokazują inną twarz. Cubryna nie bardzo - od połowy była w chmurze. I z nogi na nogę docieramy na Ministranta, a z niego, przy małym użyciu rąk górnych wnikamy na Mniszka. Polecam stanąć na krawędzi Ja też .Dobromił pisze:Panie - ja jestem rozsądny turysta.
Ja też . Free solo .Dobromił pisze: I na Mnichu już byłem.
Ostatnio czuje się taki stary , zdrowie już nie te...........Dobromił pisze: Tak dawno, że Ty, Młodzieńcze
Ja nie wchodziłem , ja się wspinałem , i tak mi pozostało do dziśDobromił pisze: pewno wtedy byłeś na etapie wchodzenia na łóżko z podłogi
Dobromił pisze:Np jeden z mistycznych misiów, tzw panda, zbiera klopsy.
Dobromił pisze:Panie - ja jestem rozsądny turysta.
Tępy dyszel pisze:P.s. To ta sama cudowna panda, która zdobyła Koronę Klopsów Polskich (KKP) ?
Tępy dyszel pisze:Od kiedy ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości