11.04.2015 r. Małe Pieniny
11.04.2015 r. Małe Pieniny
Niby wiosna ale na zieleń trzeba jeszcze poczekać, i dlatego jakoś nie chce mi się dodawać takich "siwych" fotek
Trasa: Jaworki - Wąwóz Homole - Wysoka - Wysoki Wierch - )( Klimontowska/szlak rowerowy - Szczawnica
Na pogląd warunków chyba Wam wystarczy?
https://picasaweb.google.com/1129537785 ... aEPieniny#
Trasa: Jaworki - Wąwóz Homole - Wysoka - Wysoki Wierch - )( Klimontowska/szlak rowerowy - Szczawnica
Na pogląd warunków chyba Wam wystarczy?
https://picasaweb.google.com/1129537785 ... aEPieniny#
W planach też mam Pieniny, ale prognozy na dziś marne, zaś w Sudetach weekend pogodny
O krokusach w Małych Pieninach ... pierwszy raz widzę. Foty git
O krokusach w Małych Pieninach ... pierwszy raz widzę. Foty git
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ziaro pisze:Bardzo ładne zdjęcia
Dzięki
nes_ska pisze:Jak aniołek robi zdjęcia, to nie może być inaczej
taaa, jak aniołek robi, to potem musi edytować ...o ile jest szansa poprawić
nes_ska pisze:Pójdź tylko ze mną, aniele, to będę Ci wchodzić w kadr i szpecić Nie mogę się doczekać
czekam z utęsknieniem na ten dzień!
Piotrek pisze:Robisz jednak skandalicznie mało zdjęć. Co Ty, masz jeszcze aparat na kliszę?
nie, ale jak już wspomniałam
aniołek pisze:nie chce mi się dodawać takich "siwych" fotek
jak się zrobi zielono, to obiecuje więcej zapodawać
Piotrek pisze:Aż żal du...szę ściska, że dziś nie było takie pogody jak wczoraj
u mnie, poza trochę niższą temperaturą, pogoda była dokładnie taka sama jak wczoraj - lampa
Myślałem, że więcej śniegu tam zobaczę na zdjęciach! Widać, że to Pieniny, a nie Beskidy
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
bton1 pisze:czy tylko tu gdzie zacienione
Tak, ale tylko w okolicy Wysokiej i do Durbaszki (zapadłam się dwa razy przed szczytem Borsuczyny, bo wyglądało na ubitą warstwę śniegu . Ogólnie po minięciu tego szczytu, jest mix błota i śniegu a potem błota i wody. Pośle Ci na PW fotki tatromaniaka - ma więcej pstrykaczy warunków
ps. poka Zucha, co tak na wywleczkę nie idzie ?