Cześć.
Prawie wybrałem się na rowerówkę z lokalną grupą rowerową, lecz demokratycznie (najgorszy sposób) wybrany plan trasy nie pasował mi, więc liberum veto i po 5 km opuściłem grupę (z ich punktu widzenia to oni skręcili w prawo, czego ja nie zauważyłem i pojechałem prosto). Rankiem były prześwity słońca, potem było pochmurnie lub bardzo pochmurnie z przelotnymi opadami - zdjęcia marne, trasę powtórzę przy ładniejszej pogodzie.
Prawie 66.6 km przejechałem rowerem, nieustraszony brzydką pogodą i twardy prawie jak mazeno
Prawie jak bagna biebrzańskie
Prawie jak meandry Bugu
Prawie jak Puszcza Białowieska
Prawie jak Mazury
Prawie jak Wilczy Szaniec
Prawie jak Częstochowa i Grabarka w jednym
Prawie wszystkie zdjęcia - galeria
2015-03-29 Święte Ługi koło Szczercowa
2015-03-29 Święte Ługi koło Szczercowa
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ja przeliczam na kilogramokilometry, więc dziś wychodzi prawie po równo (prawie jak Robert J) I wyjechałem dopiero tuż przed południemRobert J pisze:ceper napisał/a:
Prawie 66.6 km przejechałem rowerem
Ja dzisiaj 108 km, a wczoraj 142 km Musisz się bardziej postarać
Ostatnio zmieniony 2015-03-29, 23:34 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
ceper pisze:Ja przeliczam na kilogramokilometry, więc dziś wychodzi prawie po równo (prawie jak Robert J) I wyjechałem dopiero tuż przed południemRobert J pisze:ceper napisał/a:
Prawie 66.6 km przejechałem rowerem
Ja dzisiaj 108 km, a wczoraj 142 km Musisz się bardziej postarać
Jak na "kilogramokilometry" to musisz robić raz w tygodniu wycieczkę z tyloma pokonanymi kilometrami ile ważysz kilogramów