Pierwszy Stołeczny (NIGDYNIEKOŃCZĄCYSIĘ) Zlot Forów Wszelaki
Pierwszy Stołeczny (NIGDYNIEKOŃCZĄCYSIĘ) Zlot Forów Wszelaki
Gdyby ktoś miał ochotę poznać moją i nie tylko moją wredną gębę, to 17 kwietnia widzimy się w pizzerii w pobliżu pętli autobusowej na Górczewskiej.
Kilka osób będzie, szczegóły na PW;)
Kilka osób będzie, szczegóły na PW;)
Ostatnio zmieniony 2015-03-21, 17:57 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
stary osioł bez katalizatora, zapchlony
Czarku chcesz żeby mnie tu zbanowali już na starcie za dywersję?
Nic z tych rzeczy, zwykłe spotkanie ze znajomymi stąd i stamtąd;)
Ceprze przecież napisałem, że "Stołeczny"
Nic z tych rzeczy, zwykłe spotkanie ze znajomymi stąd i stamtąd;)
Ceprze przecież napisałem, że "Stołeczny"
Ostatnio zmieniony 2015-03-21, 21:04 przez Vlado, łącznie zmieniany 2 razy.
stary osioł bez katalizatora, zapchlony
Mając na uwadze, że piwo Okocim robią w Brzesku, elektrownia Kozienice jest w Świerżach Górnych, elektrownia Bełchatów w Rogowcu, rajd Dakar w Ameryce Południowej, to jednak lepiej sprecyzować miejsce "stołecznego" zlotu
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Chyba nikt Cię nie zbanuje. Nie bywam tu zbyt często, ale z tego co widzę, to bardzo przyjazne towarzystwo
Ostatnio zmieniony 2015-03-21, 21:48 przez cezaryol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie przenoście nam stolicy do Bełchatowa...
Ostatnio zmieniony 2015-03-22, 00:11 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudelku, czyżbyś nie wiedział, że ślimak jest rybą, zaś marchewka owocem
Wystarczy stolica polskiej energetyki i największa dziura w Europie - skromności nigdy za dużo ...
Syn kiedyś stwierdził, że z miasta przeprowadził się na prowincję (Ursynów)
Wystarczy stolica polskiej energetyki i największa dziura w Europie - skromności nigdy za dużo ...
Syn kiedyś stwierdził, że z miasta przeprowadził się na prowincję (Ursynów)
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- Malgo Klapković
cezaryol pisze:Czyżby to krok w stronę konsolidacji róznych forów?
Piotrek pisze:Jedno Wielkie Centralne Górskie Forum. Ale byłby ruch
To by byla mila rzecz! czy to wazne ze ludzie poznali sie na takim czy innym forum albo czy w gorach czy w autobusie? grunt zeby poznawac fajnych ludzi!
Tu poki co jest w miare normalnie i chyba nie byloby takich problemow jak np. na innych dziwnych forach gdzie nie wolno nawet napisac ze sie bylo na zlocie z innego forum bo zaraz jest krzyk rozpaczy....
Czarku chcesz żeby mnie tu zbanowali już na starcie za dywersję?
Mysle ze twoje obawy sa nieuzasadnione. Tu banow nie dostaja nawet ci ktorzy sobie na nie naprawde zasluzyli
Ostatnio zmieniony 2015-03-23, 10:04 przez buba, łącznie zmieniany 7 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Jestem wolnym człowiekiembuba pisze:Tu poki co jest w miare normalnie i chyba nie byloby takich problemow jak np. na innych dziwnych forach gdzie nie wolno nawet napisac ze sie bylo na zlocie z innego forum bo zaraz jest krzyk....
To, że minąłem się na szlaku ze zlotem innego forum, zaś nie brałem udziału w zlocie GBG (ku radości ich uczestników), nie wpłynęło negatywnie na relacje z forumowiczami
One po prostu nie mogą być gorsze
Vlado, masz konkurencyjne spotkanie w tym samym terminie. W przeciwieństwie do przedstawionego zaproszenia, konkurencja z Beskidu Sądeckiego dokładnie precyzuje miejsce i czas (będą konkursy ). Obawiam się, że w stolicy jest więcej niż jedna pizzeria (gdyby ktoś szukał, to miałby problem), bo w Bełchatowie ode mnie w promieniu 500 m są chyba 4 pizzerie i gdybym tak opisał, to wszystkie pizzerie miałyby klientów