Wprawdzie to moja sugestia, ale w relacji powinno być 5-10 najciekawszych zdjęć, które zachęcą (lub nie) do obejrzenia galerii
Mogło być lepiej. Albo gorzej.
Piotrek ma rację. Zwłaszcza na smartfonie fajnie skacze, nawet jeśli chce się przewinąć na koniec.
Wprawdzie to moja sugestia, ale w relacji powinno być 5-10 najciekawszych zdjęć, które zachęcą (lub nie) do obejrzenia galerii
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Piotrek pisze:Na fajke można w międzyczasie wyskoczyć, a to zwiększa ryzyko zawału.
Palić należy pod nadzorem lekarza.
P.s. Do odbicia wybrałem sobie 92 zdjęcia z wycieczki na Giewont. Album nr 53 pełny
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tępy dyszel
Dobromił pisze:Kopie Kondradzkiej
Popraw się.
Dobromił pisze:W towarzystwie 7 innych osobników.
Czy to Towarzystwo poza forum, wydaje decyzje odnośnie użytkowników forum ?
Czy decyzje te są podejmowane zdecydowaną większością głosów obecnych na takim pozaforumowym spotkaniu ?
Dobromił pisze:Byłem zimą w Tatrach około 25 razy i mogę ten dzień uznać za jeden z trzech najpiękniejszych.
Cudowne zdjęcia. Bardzo się wzruszyłem pięknem tatrzańskiej przyrody.
Dobromił pisze:Napiszę tylko, że na szczycie do naszej 6 dołączyły dwie niewiasty górskie z okolic Tarnowa.
Dokonały już rozliczenia zeznania podatkowego za 2014r. ?
Dobromił pisze:wszyscy normalni turyści wiedzą, że do późnej nocy recytowaliśmy wiersze.
Zapewne tomików poezji nie brakowało
Dobromił pisze:Szliśmy szybko, po drodze wstępując na herbatkę u Prezesa - wypoczywał rodzinnie na Kalatówkach.
Zostałeś pobogosławiony przez Prezesa ?
P.s. Być może w niedzielę będę przebywał w Krakowie z pewnymi typami. Tam podejmiemy decyzję, czy ta relacja może pozostać na forum.
Kapitan Bomba pisze:Popraw się.
Nie mam zamiaru. Należy raz za czas zmieniać nazwy
Kapitan Bomba pisze:Czy to Towarzystwo poza forum, wydaje decyzje odnośnie użytkowników forum ?
Czy decyzje te są podejmowane zdecydowaną większością głosów obecnych na takim pozaforumowym spotkaniu ?
Status tak mówi.
Kapitan Bomba pisze:Cudowne zdjęcia. Bardzo się wzruszyłem pięknem tatrzańskiej przyrody.
Taki był mój zamiar. Liczę, że jak je jeszcze raz obejrzysz to wiersz napiszesz. O turystach obiektywnych jak cały forumowy zwierzyniec - vikińginiec.
Kapitan Bomba pisze:Dokonały już rozliczenia zeznania podatkowego za 2014r. ?
Kto to wie ...
Kapitan Bomba pisze:Zapewne tomików poezji nie brakowało
Następnym razem liczę na czytanie Twego dzieła.
Kapitan Bomba pisze:Zostałeś pobogosławiony przez Prezesa ?
Na odwrót. To my udzielilismy mu wsparcia duchowego.
Kapitan Bomba pisze:P.s. Być może w niedzielę będę przebywał w Krakowie z pewnymi typami. Tam podejmiemy decyzję, czy ta relacja może pozostać na forum.
Powiadomicie mnie o tym przed czy po ?
,,nie będę udawała że debil w kilku osobach jest nieobecny. Bomba-maju przyjeżdżaj na Zjazd zrobimy Dżihad”
Oto duch forum mieszkający w preambule.
- Tępy dyszel
Dobromił pisze:Następnym razem liczę na czytanie Twego dzieła.
Panie, jam niepiśmienny jest
Dobromił pisze:To my udzielilismy mu wsparcia duchowego.
Szkoda Prezesa. Fajny chłop z niego....był.
Dobromił pisze:Powiadomicie mnie o tym przed czy po ?
Poznaj moje dobre serce.
Będziesz miał możliwość śledzenia dyskusji w trybie ,,live", za pośrednictwem systemu ,,per-pay-view".
Cena promocyjna: 400 zł + VAT.
Dobromił pisze:Oto duch forum mieszkający w preambule.
Tak ,,smakuje" miłość.
Kapitan Bomba pisze:Panie, jam niepiśmienny jest
Jak większość poetów.
Kapitan Bomba pisze:Szkoda Prezesa. Fajny chłop z niego....był.
Może by go wysłać na cudowne, jedyne, milusie, słodusie forum ?
Kapitan Bomba pisze:Poznaj moje dobre serce.
Będziesz miał możliwość śledzenia dyskusji w trybie ,,live", za pośrednictwem systemu ,,per-pay-view".
Cena promocyjna: 400 zł + VAT.
Proszę mi pokazać punkt w statusie, ktory podaje taką cene.
Kapitan Bomba pisze:Tak ,,smakuje" miłość.
To prawda. Np taka panda często pisze o swojej miłości do boga.
- Tępy dyszel
Obecnie przerwa. Dostałem taki rozkaz od kolegi fizjoterapeuty. Wychodzi ze mnie średnio 40 wycieczek na rok.
Tak więc o milusich Taterkach będę mógł tylko poczytać w słodziutkich relacyjkach lub na uduchowionych blogach.
Tak więc o milusich Taterkach będę mógł tylko poczytać w słodziutkich relacyjkach lub na uduchowionych blogach.