mnie i tak najbardziej podobała się historia, jak to JPII pobłogosławił Groń Swego Imienia z... pokładu śmigłowca
No i był pierwszym papieżem, który poświęcił własny pomnik (to apropos tych, którzy twierdzili, że był on przeciwny kultowi, który się wokół niego roztaczał)
Beskid Nudny
- Malgo Klapković
sokół pisze:w tym filmie mogę zagrać krzaki na Leskowcu.
W Czechach był taki, co zagrał "choinkę" http://www.telepolis.pl/wiadomosci/t-mo ... 32180.html
Ale tablica upamiętniająca zakupy jest najlepsza
Basia Z. pisze:A'propos kultu (jednostki):
jeżeli podlinkowujesz coś z twarzoksiązki to bierz pod uwagę, że nie wszyscy ją mają i niektórym zdjęcia mogą się nie wyświetlać w pewnym konfiguracjach.
Dopiero dziś się dowiedziałem, że tutaj jest jakieś zdjęcia
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:Basia Z. pisze:A'propos kultu (jednostki):
jeżeli podlinkowujesz coś z twarzoksiązki to bierz pod uwagę, że nie wszyscy ją mają i niektórym zdjęcia mogą się nie wyświetlać w pewnym konfiguracjach.
Dopiero dziś się dowiedziałem, że tutaj jest jakieś zdjęcia
Niestety zdjęcie nie jest moje i nie mam pojęcia czy znajduje się gdzieś poza facebookiem.
Gdyby było poza to bym podała inny link.
maurycy pisze:będzie sporo banitów poforumowych
.
Chwastek bedzie?
A co z kibelkiem? maja tez kultowy kibelek? ja zbieram foty kibelkow- taki by mi sie przydal do kolekcji!
A tak serio to jedyne skojarzenie jakie mam to Gori i "widelec ktorym jadal towarzysz Stalin"
sokół pisze:To był Pudelek, Nesska i reszta bandy. Szli do sklepu
No to faktycznie do dupy.. Jakby szli ze sklepu to moze by was czym dobrym poczestowali
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 00:13 przez buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Bubo, twoje relacje "krajowe" wprowadzają klimat i pobudzają wyobraźnię (tylko zawsze się zastanawiam co z noclegiem i śniadankiem), ukazujesz piękno polskiej przyrody (gdy ja tam pojadę, to widzę jedynie ruiny i zadupie), nawet w takiej stolicy nie ma już tablicy na rogu Marszałkowskiej i Hożej ulicy
Ostatnio zmieniony 2014-12-28, 21:23 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.