Hehe, jeszcze się połóż w progu i jakiegoś wrednego psa weź ze sobą
Mój entuzjazm wobec tego miejsca także wyraźnie opadł.
Długi łikend!
- Malgo Klapković
Oj tam, z tym wyglądem to juz bez przesady. Fakt, stoi klocek ale obecnie przynajmniej dechami obity i jakoś wygląda.
Ja to miejsce bardzo lubię.
A jagodzianki są zajebiste i jedynie to do nazwy można się przyczepić (borówczanki powinno być ) ale rozumiem, że to marketingowy chwyt. Wszak poza południem chyba wszyscy mówią na borówki jagody.
Ja to miejsce bardzo lubię.
A jagodzianki są zajebiste i jedynie to do nazwy można się przyczepić (borówczanki powinno być ) ale rozumiem, że to marketingowy chwyt. Wszak poza południem chyba wszyscy mówią na borówki jagody.
Fakt, Boracza na tle Rysianki czy Lipowskiej wypada dość blado. Ale wizualnie aż tak nie razi poczucia estetyki, jak np. PRL post-apo schronisko na Przysłopie, gdzie naprawdę wieje biedą pod każdym możliwym względem
Zazdroszczę wschodów słońca! Raz spałam na Rysiance i niestety padłam ofiarą "jeszcze 5 minut", przez co ostatecznie obudziłam się o 10, gdy już słońce wysoko wisiało na niebie ;/
Zazdroszczę wschodów słońca! Raz spałam na Rysiance i niestety padłam ofiarą "jeszcze 5 minut", przez co ostatecznie obudziłam się o 10, gdy już słońce wysoko wisiało na niebie ;/
A na Rysiance cały czas pada śnieg
A jakby ktoś nie wierzył , to tutaj jest aktualny podgląd z okna ze schroniska na Rysiance
http://www.dalekieobserwacje.eu/cam-rysianka/
A jakby ktoś nie wierzył , to tutaj jest aktualny podgląd z okna ze schroniska na Rysiance
http://www.dalekieobserwacje.eu/cam-rysianka/
Piotrek pisze: i jakoś wygląda
Na Zabłocie z nim !!!
Piotrek pisze:A jagodzianki są zajebiste
Paulina aż tak Cie głodzi ... ?
meridol pisze:jak np. PRL post-apo schronisko na Przysłopie, gdzie naprawdę wieje biedą pod każdym możliwym względem
A tam ... Na korytarzu stoi stół do ping - ponga
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dobromił pisze:Paulina aż tak Cie głodzi ... ?
A Ty się nawet pierniku nie domyślisz by kumplowi jaką bułke cichcem podesłać. Albo chociaż suchy chleb dla konia
Ostatnio zmieniony 2014-12-20, 09:20 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
bton1 pisze:też mówię na borówki jagody
A jak nazywacie ostrężyny ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :