Właśnie miałem pisać świeżą relacje ale obowiązki...
Za chwilę dalszy ciąg programu
Jak to młodzi pną sie w góry
Jak to młodzi pną sie w góry
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Piotrek, łącznie zmieniany 2 razy.
Proponuję forumowe Audiobooki z relacjami
Wracając do audycji, choć nie wiem czy pora nie za późna, bo dotyczy ona najmłodszych widzów, było tak:
Co roku Klub Górski "Zdobywcy" działający przy powszechnie znanym w Żywcu Domu Dobroci (a którego członkiem-tego klubu- jestem od kilku lat dzięki koneksjom Pana D. ) organizuje Górski Dzień Dziecka. W tym roku z lekkim opóźnieniem ale to bez znaczenia, bo imprezka udała się znakomicie.
Najmłodsi turyści mieli w części górskiej do przejścia traskę: Złatna- Krawców Wierch- Kubiesówka- Glinka z którą poradzili sobie znakomicie. Część imprezowa miała miejsce w ładnie położonym i miłym prywatnym schronisku na Kubiesówce. A dzieło się sporo, bo były rzuty do tarczy, konkursy rysunkowe, wiedz turystycznej, ognicho i różne inne zabawy. Z rozwaleniem latawca włącznie.
W zeszłym roku mieliśmy też konkurs dla starych (wygrałem-nie chwaląc się- 5cio litrową beczkę piwa w rzucie lotką, ale w tym brakło już czasu.
O dziwo wszystkie dzieci zdobyły nagrody choć konkurencja była mocna.
I, co najważniejsze, udała się pogoda. Było bardzo ładnie a nie za gorąco i do tego sporo ładnych widoczków.
Cała akcja trwała ponad 9 godzin po czym luźnym krokiem, zapychając się przyszlakowymi poziomkami, zeszliśmy do Glinki na PKS.
Eeee, to nie te czasy.
Zeszliśmy do zamówionego wcześniej busa.
Zdjęcia- :> http://www.zuziawdrodze-galeria.cba.pl/ ... 072013.php
Wracając do audycji, choć nie wiem czy pora nie za późna, bo dotyczy ona najmłodszych widzów, było tak:
Co roku Klub Górski "Zdobywcy" działający przy powszechnie znanym w Żywcu Domu Dobroci (a którego członkiem-tego klubu- jestem od kilku lat dzięki koneksjom Pana D. ) organizuje Górski Dzień Dziecka. W tym roku z lekkim opóźnieniem ale to bez znaczenia, bo imprezka udała się znakomicie.
Najmłodsi turyści mieli w części górskiej do przejścia traskę: Złatna- Krawców Wierch- Kubiesówka- Glinka z którą poradzili sobie znakomicie. Część imprezowa miała miejsce w ładnie położonym i miłym prywatnym schronisku na Kubiesówce. A dzieło się sporo, bo były rzuty do tarczy, konkursy rysunkowe, wiedz turystycznej, ognicho i różne inne zabawy. Z rozwaleniem latawca włącznie.
W zeszłym roku mieliśmy też konkurs dla starych (wygrałem-nie chwaląc się- 5cio litrową beczkę piwa w rzucie lotką, ale w tym brakło już czasu.
O dziwo wszystkie dzieci zdobyły nagrody choć konkurencja była mocna.
I, co najważniejsze, udała się pogoda. Było bardzo ładnie a nie za gorąco i do tego sporo ładnych widoczków.
Cała akcja trwała ponad 9 godzin po czym luźnym krokiem, zapychając się przyszlakowymi poziomkami, zeszliśmy do Glinki na PKS.
Eeee, to nie te czasy.
Zeszliśmy do zamówionego wcześniej busa.
Zdjęcia- :> http://www.zuziawdrodze-galeria.cba.pl/ ... 072013.php
- Tępy dyszel
Piotrek pisze:działający przy powszechnie znanym w Żywcu Domu Dobroci (a którego członkiem-tego klubu- jestem od kilku lat dzięki koneksjom Pana D. ) organizuje Górski Dzień Dziecka.
No zobacz - rzekomo Pan D. jest taki ,,niedobry" a tu takie zacne inicjatywy
Piotrek - ucz ,,młodą" tak dalej. To całkiem zacna ,,ścieżka".
sokół pisze:Dobromił tez brał udział w tej akcji?
Duchowo i finansowo.
Piotrek pisze:wszystkie dzieci zdobyły nagrody
Panie ... Jakie pustki się w kasie porobiły ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu