... przy okazji łikendowego udupienia związanego z pełnieniem jakże zaszczytnej funkcji "dyżurnego telefonicznego" w kołchozie, stary dziad postanowił po wielu, wielu latach znów wsiąść na rower. Efektów ubocznych można się było spodziewać. Dupa mnie boli (to od siodełka), łydy mnie jebią (to od kręcenia), łeb napierdziela (to skutek żaru z nieba), pić mnie się chce (to pewnie efekt braku złocistego).
Ale wiecie co Wam powiem w sekrecie???
Z jazdą na rowerze jest jak z seksem. Tej przyjemności się nie zapomina No i dzwona bym zaliczył w lesie konkretnego. Ach ta adrenalina
Kilka fotek po kliku na moją paskudną mordę. Enjoy
P.S. Bicykl był pożyczony, ale się mnie spodobało i kupię sobie swój osobisty. A wtedy będzie więcej bicyklowych relacji z Beskidu Małego. Bo to fantastyczne tereny na MTB
Short bicycle race czyli...
Short bicycle race czyli...
Ostatnio zmieniony 2013-08-11, 20:33 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
darkheush pisze:Dupa mnie boli (to od siodełka),
Ciesz się, że nie od czegoś innego....
darkheush pisze:łydy mnie jebią (to od kręcenia),
Pedałowałeś ?
darkheush pisze:na moją paskudną mordę.
W rzeczy samej.
Bardzo pouczająca galeria - dzięki niej wiem, że w Beskidzie Małym istnieje przełęcz Biadasowska z całkiem niezłym widokiem. Przedtem o tym nie wiedziałem.
Tępy Dyszel pisze:W rzeczy samej.
Zerknij czasami w lustro. Nie żebym chciał Cię urazić
Tępy Dyszel pisze:dzięki niej wiem, że w Beskidzie Małym istnieje przełęcz Biadasowska
Mogę Ci kiedyś robić za przewodnika
Tępy Dyszel pisze:Ciesz się, że nie od czegoś innego....
Zapewniam, że po mydło się nie będziesz musiał schylać
HalinkaŚ pisze:a co lepiej smakuje?
No i dzwona bym zaliczył w lesie konkretnego. Ach ta adrenalina
Hmmm... Jak se przypomnę szczenięce lata (bez urazy Tępy i Pudel), to tak samo jak seks bez gumki
- Tępy dyszel