Witam , po prawie roku powróciłem pod ścianę która mnie pokonała i sprawiła takie cierpienie , chociaż nie mam jej tego za złe . Trzeba się było wykulać dosyć stromym zboczem żeby znaleźć się pod Sokolicą co nie było wcale takie łatwe bo kolano jeszcze nie jest w 100% sprawne . Myślałem że będę miał jakąś blokadę i lekkiego stracha kiedy stanę już pod ścianą na tym urwis(ku) ale nic takiego się nie stało , nie mam żadnych śladów w psychice po tym wypadku i dalej jestem takim samym wariatem jakim byłem . Przejechałem też tego dnia 105 kilosów robiąc pierwszy raz setkę od momentu wypadku , mięśnie wytrzymały i nawet nie miałem skurczów co mnie trochę zdziwiło , po takim długim przestoju. Załączam kilka fotek :
Dziękuję za uwagę.
Powróciłem.................
- Tatrzański urwis
Jak będą montować tablicę ku Twej chwale to daj znak. Przyjadę z flaszką węgielną.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tatrzański urwis
Mam nadzieję że jako Święty Łukasz pobłogosławisz ją i pokropisz wodą nie koniecznie święconą .Dobromił pisze:Jak będą montować tablicę ku Twej chwale to daj znak.
Chyba nie z jedną? .Dobromił pisze: Przyjadę z flaszką węgielną.
ceper pisze:czyli będziesz walczył głową rozbijając ścianę czy powrót do nauki latania
Ciebie bym potraktował tylko bębnów by mi szkoda było na twój łeb .ceper pisze:A może by ją tak walcem potraktować/pokonać?
Nie było żadnego lęku , więc nie było czego zwyciężać.mirek pisze:Zwyciężyłeś lęk ?
E tam nie ma czego.mirek pisze: Tylko pogratulować
Ale nie naśladować .mirek pisze: podziwiać takich jak Ty.