Vision pisze:wyruchali mnie na toalecie w Morskim Oku... i liczę się z tym.
Eee, tam - seks na Mnichu to byłby wyczyn. Ciekawe tylko, czy na jego wierzchołku, byłyby dogodne warunki ?
Przypuszczam, że nie.
Urwis był, to pewnie wie....
Vision pisze:Więc w zimie wyruchali mnie na 50 gr.
Vision pisze:czy nie powinienem tego zrobić w krzakach obok schroniska?
Vision pisze:A co do Urwisa to zawsze będzie Urwisem
Racja Tomku dalej będę robił to co robię w taki a nie inny sposób , to jest po prostu mój żywioł i jeśli ktoś tego nie rozumie to już jego sprawa ja mam to gdzieś. Będę starał się przy tym nie zrobić nikomu krzywdy i zrobię wszystko co w mojej mocy by tak się nie stało.sokół pisze: jakiekolwiek próby dotarcia do Urwisa sensu chyba nie mają.
Nie wiedziałem że jestem filmowany , dopiero później zauważyłem że dwoje ludzi mi się przygląda i jeden z nich a raczej jedna robi mi zdjęcie , więc co miałem zrobić schować się? Filmik został wrzucony na neta bez mojej zgody , umawiałem się z tymi ludźmi żeby tego nie robili , nie posłuchali mnie , nie wiem czemu.sokół pisze:Śmierdzi to trochę "grą pod publiczkę"
Życie to zweryfikuje Tomek , a tak w ogóle to nie powtarzajcie się już bo to się zaczyna robić śmieszne co będzie to będzie , jakby co to nie myślcie o mnie źle , może i jestem trochę szalony ale na pewno nie jestem samobójcą , chcę żyć naprawdę , chociażby dla gór.sokół pisze:Która myślę, zgubna będzie prędzej czy później.
Wystarczy mi na razie tej popularności , jeszcze mi woda sodowa do głowy uderzy . Wystarczy że Ty byłeś gwiazdą Tvn-u ja na razie nie chce być . Pewnie znowu napiszecie że jestem debilem i zmieszacie mnie z błotem ale podejrzewam że część osób po prostu mi zazdrości tego że chodzę tak a nie inaczej i że specjalnie się nie boję ponieważ oni tak by nie dali rady, nic na to nie poradzę tak widocznie musi być.sokół pisze:Co do filmiku.... Janusz, powinieneś umówić się z TVN na filmowanie przejścia na żywo na żywca północnej ściany Giewontu.
Pierwsze słyszę takie określenie ale podoba mi się może kiedyś przyjdzie pożyjemy zobaczymy.....bton1 pisze:Jak to mówią.. przyjdzie kryska na Urwiska..
Tatrzański urwis pisze: jakby co to nie myślcie o mnie źle
Tatrzański urwis pisze:Pewnie znowu napiszecie że jestem debilem i zmieszacie mnie z błotem
Tatrzański urwis pisze:umawiałem się z tymi ludźmi żeby tego nie robili , nie posłuchali mnie , nie wiem czemu.
Może trochę.Tępy Dyszel pisze:Masz zbyt wybujałą wyobraźnię.
Wiem , próbowałem skontaktować się z tym gościem ale na razie jest poza zasięgiem.Tępy Dyszel pisze:Wiesz o tym, że masz pełne prawo, żądać usunięcia tego filmu ?
Zastanowię się jeszcze.Tępy Dyszel pisze:Będzie relacja z Cubryny ?
Aż tak we mnie wierzysz? Jakiś czas temu o tym myślałem , ale nie wiem czy bym dał radę.Tępy Dyszel pisze: Z Twoją sprawnością fizyczną i wytrzymałością, mógłbyś spokojnie aplikować do TOPR-u.
Tatrzański urwis pisze: chcę żyć naprawdę , chociażby dla gór.
Tatrzański urwis pisze:ale podejrzewam że część osób po prostu mi zazdrości tego że chodzę tak a nie inaczej i że specjalnie się nie boję ponieważ oni tak by nie dali rady, nic na to nie poradzę tak widocznie musi być.
Tatrzański urwis pisze:urzędasie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości