Lazy day
Lazy day
Plan był ambitny. Znaczy się Obidowa - Stare Wierchy - Turbacz - Bukowina Obidowska - Obidowa. Ale kto by dupał w taki upał
Skończyło się mało ambitnie. Posiadówą na Starych Wierchach i odświeżeniem znajomości z Pietrusiem, Romusiem, Kulfonem, Kotolą i Achimem. Powspominaliśmy stare lubońskie czasy, łupnęliśmy kilka szklanic złocistego, pogadaliśmy o mniejszych i większych górkach. Krótko mówiąc lenistwo. A termometr pokazywał w granicach 40 st. w cieniu
Kilka fotek:
Skończyło się mało ambitnie. Posiadówą na Starych Wierchach i odświeżeniem znajomości z Pietrusiem, Romusiem, Kulfonem, Kotolą i Achimem. Powspominaliśmy stare lubońskie czasy, łupnęliśmy kilka szklanic złocistego, pogadaliśmy o mniejszych i większych górkach. Krótko mówiąc lenistwo. A termometr pokazywał w granicach 40 st. w cieniu
Kilka fotek:
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
Tępy Dyszel pisze:Będzie jakiś link do galerii ?
Ps. Na ostatnim zdjęciu to Luboń i Strzebel ?
Będzie. Tylko nie wiem kiedy
Luboń na pewno, a czy Szczebel... Bardziej pasuje mi to na Lubogoszcz
Ostatnio zmieniony 2013-07-30, 23:53 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
W końcu się uporałem. Niezwykle obszerna fotorelacja ze zdobycia Starych Wierchów w stylu emerycko-alkotrekingowym po kliknięciu w psiaka. Enjoy
Ostatnio zmieniony 2013-08-11, 20:14 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
No zdjęcia zacne
PS: Tak w ogóle miałem Ci coś przypomnieć, bo kiedyś widziałem, że chciałeś zrobić coś takiego, że po kliknięciu w zdjęcie przenosi do galerii i to nie wyszło, na tym forum to nie wychodzi przy zdjęciu większym niż 700 px, dlatego, że jest ustawione automatyczne zmniejszanie zdjęć, do takiego rozmiaru, ale wystarczy po prostu z picasy ustawić nie 800 px, tylko 640 px i wtedy działa bez problemu.
PS: Tak w ogóle miałem Ci coś przypomnieć, bo kiedyś widziałem, że chciałeś zrobić coś takiego, że po kliknięciu w zdjęcie przenosi do galerii i to nie wyszło, na tym forum to nie wychodzi przy zdjęciu większym niż 700 px, dlatego, że jest ustawione automatyczne zmniejszanie zdjęć, do takiego rozmiaru, ale wystarczy po prostu z picasy ustawić nie 800 px, tylko 640 px i wtedy działa bez problemu.