Kibel w Komonieckim
Kibel w Komonieckim
Wstępnie gadałem już ze Złoniemiłem, krisem75, btonem1 oraz TNT'omkiem. Sprawa wygląda jasno. Biwak w Grocie Komonieckiego. Termin - 17/18 maja 2014.
Trasy:
Dojściowa - Andrychów - Gancarz - Groń JPII - Leskowiec - Anula - Komoniecki
Powrotna - Komoniecki - Anula - Potrójna - )(Kocierska - Cisowe Grapy - Kiczera - Żar - Porąbka.
Ktoś chętny??? Oczywiście sam wypad w związku z kiblem w terenie uzależniam od pogody.
Trasy:
Powrotna - Komoniecki - Anula - Potrójna - )(Kocierska - Cisowe Grapy - Kiczera - Żar - Porąbka.
Ktoś chętny??? Oczywiście sam wypad w związku z kiblem w terenie uzależniam od pogody.
Re: Kibel w Komonieckim
darkheush pisze:Wstępnie gadałem już ze Złoniemiłem, krisem75, btonem1 oraz TNT'omkiem. Sprawa wygląda jasno. Biwak w Grocie Komonieckiego. Termin - 17/18 maja 2014.
Trasy:
Jak Szerpowie zamówieni to mogę iść tą trasą.Kto nam poniesie upadek?
darkheush pisze:Trasy:
Potwierdzam przybycie. Do Andrychowa dotrę, a potem na Żarze oddalę się w dół.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
To nudy . Dobrze, że nie byłemkris75 pisze:Kibla nie było, ale za to prysznic był.Niewiast nie było.Tak wielkim skrócie.
Ostatnio zmieniony 2014-05-21, 23:07 przez maurycy, łącznie zmieniany 1 raz.