Mała wyrypa fatrzańska
Wracając do niedżwiedzi ...Basia Z. pisze:maurycy pisze:Co do odcinka Stoh do Kralovan to radzę uważać na miśki . Jest ich tam zatrzęsienie o czym sami się przekonaliśmy . Na Słowacji jest ich dużo więcej niż u nas tj. jakieś 800 osobników , a akurat na Małej i Wielkiej Fatrze najwięcej . Tak więc Basiu weż duuużo chłopów do obrony .
A nie opowiadałam Ci, jak powiedziałam do niedźwiedzia aby sobie poszedł ?
Spotkałam takiego pod Choczem.
800 misiów to jest na całej Słowacji, a najwięcej podobno w Murańskiej Płaninie.
Ale w sumie wystarczy jeden aby przestraszyć.
http://youtu.be/qqt2KDoui4Y
To akurat filmik z rejonu Wielkiej a nie Małej Fatry ( za to w jakości HD ) , ale ja już myślami jestem w tych górach .... Już na początku maja tam się wybieramy . Jak będzie już bliżej do wypadu to dam ogłoszenie na forum
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez maurycy, łącznie zmieniany 3 razy.
easy rider
Upss faktycznie , ale wystarczyło obciąć dopisek [/video] za radą BasiZ i działa .TNT'omek pisze:
coś mi się Maurycy, te niedźwiedzie nie otwierają...
Tak przy okazji zapraszam na nasz wypad w te rejony 1/2 maja .
Dam jeszcze ogłoszenie przed wyjazdem , ale wstępnie już piszę dla wszystkich co tutaj czytają
Ostatnio zmieniony 2014-04-10, 16:35 przez maurycy, łącznie zmieniany 1 raz.
easy rider
kris75 gdzie Ty to pieronie patrzysz zamiast górskie widoczki podziwiać .kris75 pisze:Maurycy ty wszystkie dziewczyny trzymasz za pośladki?
U mojej żony byłby plaskacz zapewne.
Nasze drogie forumowiczki łapię tylko za nóżkę - tu masz na dowód fotkę z naszego ostatniego zlotu Chimalaja na Potrójnej
easy rider
Iva pisze:ja nie pozwalam się łapać za nic
Polemizowałbym, ale niech Ci będzie morytz wyraźnie za kolanko łapie.
Ostatnio zmieniony 2014-04-11, 16:30 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.