Pudelek pisze:"Pijacy nie wejdą do Królestwa Niebieskiego"
Bo wniosą ich anioły....
Dadzą radę,a od czego nowoczesna technika?kris75 pisze:mirek pisze:To spokojnie poczekam.sokół pisze:Pudelek pisze:"Pijacy nie wejdą do Królestwa Niebieskiego"
Bo wniosą ich anioły....
Takiemu spaślakowi chowanemu na mięsie i piwie nie dadzą rady.
Się znaczy bogaczem jesteś?ceper pisze:Ministrantem kiedyś bywało się ...
Niestety, nie jest to moja zasługa, ale ufundowałbym nawet kilka takich tablic, wszak mi przez ucho igielne trudno będzie dostać się do Królestwa Niebieskiego, dlatego staram się słowem i czynem chociaż trochę do niego przybliżyć.
Niezły pomysł, aby zlot zrobić np. w Licheniu, byłem tam wiele razy i jest tam jedna górka. Dla was, by oczyścić nieco duszę, obowiązkowo spacer na klęczkach 100 razy
Przesada, za krótko byłem ministrantem, a proboszcz podobno w karty przegrał plebanię.mirek pisze:Się znaczy bogaczem jesteś?
Spokojnie dasz radę, babcie wiele razy chodzą, więc i ty dasz radę. Domyślam się, że na oczyszczenie/uzdrowienie jedynie spirytus uważasz za słuszny, ale jeśli już spiritus, to zawsze sanctus. PamiętajcieTatrzański urwis pisze:ceper napisał/a:
Dla was, by oczyścić nieco duszę, obowiązkowo spacer na klęczkach 100 razy
Ale ja obecnie nie dam rady , wymyśl jakiś inny sposób oczyszczenia duszy , może biczowanie?
Co tydzień sobie uzmysławiam, że znowu jestem w wieku Dobromiła…nes_ska pisze:Dostukacie do wieku Dobromiła i tylko pielgrzymki wam zostaną :-P
No to faktycznie nie zazdroszczę… Ale może wyjdzie z tego…ceper pisze:[...] A syn mi się szwenda po teatrach[…]
Kaytek pisze:Co tydzień sobie uzmysławiam, że znowu jestem w wieku Dobromiła…
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości