II Zlot Chimalaja Team jest już historią - wspomnienia
Dobromił pisze:W ramach podsumowania :
[url=http://images61.fotosik.pl/834/5da941c009bf8f00.jpg]Obrazek[/URL]
Gdzie to??? Moze na nastepnym zlocie jaka pielgrzymka do tego miejsca?
a przy tablicy mozemy obalic jakas flache za zdrowie duchowe naszego narodu!
Ostatnio zmieniony 2014-04-03, 10:47 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
W Licheniu. Takiego nawarstwienia kiczu w życiu nie widziałem. Nasi duchowi przewodnicy forum powinni czuć się tam jak u siebie w domu. Czekajmy więc na propozycję wycieczki.
Ostatnio zmieniony 2014-04-03, 11:01 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pijacy nie wejdą do Królestwa Niebieskiego" - to chyba jakaś nowa Biblia powstała, czyżby księdza Oko?
W sumie do Lichenia bym się wybrał, darmowe wesołe miasteczka są w cenie
Ostatnio zmieniony 2014-04-03, 11:24 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:"Pijacy nie wejdą do Królestwa Niebieskiego" - to chyba jakaś nowa Biblia powstała, czyżby księdza Oko?
Obstawiam autorstwo/ufundowanie przez cepra.
Byłam w Licheniu, ale zanim zaczęło się to wszystko... Wtedy warto było. Do starego jeszcze kościółka.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
"Pijacy nie wejdą do Królestwa Niebieskiego" - to chyba jakaś nowa Biblia powstała, czyżby księdza Oko?
Ja tam zostalam wychowana w tej religii gdzie Jezus zamienial wode w wino. I tej bede sie trzymac
Dobromił pisze:W Licheniu. Takiego nawarstwienia kiczu w życiu nie widziałem.
Bylam w Licheniu. Miejsce jest na tyle specyficzne i niepowtarzalne ze warto go zobaczyc.
Ale tabliczki nie widzialam
Ostatnio zmieniony 2014-04-03, 12:42 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Pudelek pisze:darmowe wesołe miasteczka są w cenie
Podobaja mi się skrzynie na wolne datki. Stoja tak co 10 metrów.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
buba pisze:Ja tam zostalam wychowana w tej religii gdzie Jezus zamienial wode w wino.
wino to nie alkohol
Podobaja mi się skrzynie na wolne datki. Stoja tak co 10 metrów.
to akurat zrozumiałe - wśród odwiedzających jest zapewne wiele osób starszych, którzy mogą mieć problemy ze wzrokiem. Żeby nie powodować u nich dyskomfortu, iż wracaliby do domu bez datków na przenajświętszy kościół, ustawiono je na tyle gęsto, że nawet osoba z dużą wadą wzroku musi o nie zawadzić i wrzucić. Bardzo praktyczne.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:Bardzo praktyczne.
I tak należy wszędzie postępować. Jak zrobimy kolejny Zlot ( znaczy Spęd ) to w nasze grono wpuścimy ze trzech ministrantów z tacami co by nikt nie przegapił składki na wódke. Dwóch pewniaków już mam.
Dobromił pisze:Pudelek pisze:Bardzo praktyczne.
I tak należy wszędzie postępować. Jak zrobimy kolejny Zlot ( znaczy Spęd ) to w nasze grono wpuścimy ze trzech ministrantów z tacami co by nikt nie przegapił składki na wódke. Dwóch pewniaków już mam.
Wytypujmy chętnych do uszycia alb z logo forum.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
Dobromił pisze:Podobaja mi się skrzynie na wolne datki. Stoja tak co 10 metrów.
Najlepsze są jednak tace przy toaletach z napisem "Ofiara za korzystanie z toalety", czyli jednym słowem sikanie co łaska ... Ja byłam już po wybudowaniu Sanktuarium i najbardziej mi się podobały ogrody. Tabliczki też nie widziałam! ...Ale bywam u rodziny w okolicy co jakiś czas, to może przejadę się kiedyś do tabliczki :-P
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:to może przejadę się kiedyś do tabliczki
Pomódl się za nasze grzechy.
- Tatrzański urwis