buba pisze:Tez bym tak chciala ale gdzie nie zajrze to jest przez nich nasrane...
Po pierwsze jak już zgrywasz tak wielce grzeczną, inteligentną i walczysz oto żeby ludzie się nie obrażali, to wypadałoby samemu się jakoś wyrażać. Wyraz "nasrane" nie jest wyrazem bliskoznacznym do wyrazu "pisanie" tekst jakikolwiek by nie był jest jednak napisany a nie nasrany. Sra się w kiblu, wc, toalecie itp. Po drugie twierdzisz że wszędzie, już kiedyś pisałem, że to wszędzie było w raptem 10 tematach a na forum jest ich tysiąc, więc jak jakiś Ci się nie podoba, to skorzystaj z tematu obok, tam nie ma nasrane jak Ty to nazywasz, ale widać sama wolisz czytać to co chcesz czytać, więc Twój wybór. Po trzecie paru z Was sama ten syf robiła, bo jak ktoś komuś zalazł za skórę, to potem ten ktoś w każdym temacie z tej osoby próbował zrobić pośmiewisko i wszystko było fajnie pięknie jak sobie te osoby żartowały, dopóki sama zainteresowana się nie odezwała. Przykładem jest np. sokół który zrobił syf w relacji Basi Z. TnTomek robił to samo, dla "rozluźnienia atmosfery" też rozprzestrzeniał swoje żarty po całym forum. No ale to jest wg Ciebie ok, bo koledzy czy tam kółko wzajemnej adoracji, może, a ktoś spoza tego kółka nie może. Przypominam, że to jest forum publiczne, a nie zielony kącik dla znajomych. Więc tak jak w podpisie to Ty masz problem. Są posty i każdy może na nie odpowiedzieć, a jak Ci się jakiś nie podoba, to masz prawo odpowiedzieć co o tym czy o tej osobie sądzisz. Tak działa forum i nie ważne czy ktoś odpowiada na każdego posta, ma takie prawo, jego wybór, jego wola, a jak Ci się nie podoba, to jak Basia Z. napisała wciśnij guziczek ignoruj, a się nie żal. Bo śmiem twierdzić, że skoro Ci to tak przeszkadza, to publiczny internet nie jest dla Ciebie.
sokół pisze:Obawiam się, że jesteś zaliczany do tej grupy, Ceprze vel Ceperze.
Mi się wydaje, że Ciebie też tam można zaliczyć, też jak Ci się kogoś tekst nie spodoba, to zaczynasz od obrażania, bez żadnych argumentów w dodatku. Po czym od razu chcesz tą osobę banować, twierdząc, że nie pozwolisz na to, żeby się ludzie obrażali, a sam wyjeżdżasz z prostackimi i burackimi odzywkami. Jak już czegoś oczekujesz od innych, to najpierw zacznij od siebie. Więc grupę to możemy śmiało poszerzyć. Są tu użytkownicy którzy potrafią i komuś dopierdo.... i nawet kogoś obrazić, ale nie płaczą potem tak jak Ty w każdym temacie, że im to przeszkadza, jak ktoś im dowali.... Czyli tak jak buba, chyba jesteś za wrażliwy na internet.
buba pisze: Ba! to jest nawet bardzo ciekawe moc na rozne zagadnienia spojrzec oczami innej osoby, moze przez to zwrocic uwage na rzeczy ktorych sie wczesniej nie dostrzegalo.
To może trzeba było czasem zwrócić uwagę na teksty osób które wg Ciebie tu nasrały, one właśnie miały inne zdanie, ale z nim pogodzić jak widać się nie możesz. Więc ogólnie to stwierdzenie działa chyba tylko w przypadku gdy rozmawiasz ze znajomymi. Przypominam, że to miejsce publiczne a nie zamknięta grupa znajomych.
buba pisze:"Prostackie" jest dla mnie lekkim eufemizmem.. Robienie chamskich przytykow co do czyjegos wygladu w moich oczach calkowicie przekresla dana osobe, swiadczac o jej wrednosci i paskudnym charakterze.
Zrozum też innych, to że Tobie coś przeszkadza i coś w Tobie przekreśla, to u innych inne teksty coś przekreślają. No ale myślisz tylko o sobie i uważasz, że to co Ty robisz jest takie zajebiste i tak jak Ty myślisz tak powinni myśleć wszyscy. A to że inni mają inne zdanie chyba widziałaś, czego wynikiem była ta ankieta, gdzie jak widać większości osób ta osoba nie przeszkadzała. Pomijając fakt, że wg mnie była w dodatku jeszcze sfałszowana, bo przecież konto randap, to konto usera który tu ma już konto i zagłosował sobie dwa razy. W dodatku sam już w pierwszym poście a nawet tytule tematu zaczął od obrażania, którego podobno tak wielu nie lubi i on sam. Ogólnie żałosne to było, ale mimo wszystko coś pokazało. No ale pewnie dalej do Ciebie to nie dociera, pomimo, że było czarno na białym. Ty tak uważasz i od razu przyjmujesz że wszyscy tak uważają. Czyli kółko wzajemnej adoracji rośnie w siłę.
Co do tego kółka to tak swoją droga, na forum jest zakładka "kontakt" czasem ktoś z niej korzysta, nie mówię że często ale czasem i dostałem kilka wiadomości typu "dlaczego na tym forum jest takie zamknięte środowisko?" Przyznam szczerze, że się z tym zgadzam, zauważył to już wcześniej vertigo, zauważył to też Pudelek, więc nie są to zdania wyssane z palca. Powiem szczerze, że nigdy nie widziałem forum, na którym by było bardziej zamknięte środowisko niż na tym. Nawet na górach-szlakach tak nie było. A teraz mam wrażenie, że jestem na całkiem podobnym forum. Jeszcze jak teraz zaczęły się jakieś próby wyrzucania stąd użytkowników, to już w ogóle proponuję zamiast banera, sobie walnąć na górze, przypowieść o piaskownicy...